Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus: Speed test video

Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus Speed test, Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus: Speed test video

Με την έλευση του Samsung Galaxy S8 στην αγορά, είναι αναμενόμενο ότι θα γίνει σύγκριση με τους μεγαλύτερους αντιπάλους, είτε ως προς την εμφάνιση, είτε τα χαρακτηριστικά και την απόδοση. Πρόσφατα είδαμε τη σύγκριση με τον μεγάλο αντίπαλο στην αρένα του Android, το LG G6.

Ωστόσο, σήμερα παίρνει η σειρά η Apple. Τα Samsung Galaxy S8 και iPhone 7 Plus μπαίνουν δίπλά δίπλα και συγκρίνουν τις επιδόσεις τους.

Τα παιδιά από το EverythingApplePro πραγματοποίησαν το speed test video όπου Galaxy S8 και iPhone 8 Plus, δοκιμάζονται πόσο γρήγορα ανοίγουν οι εφαρμογές και πόσο γρήγορα μπορούν να τις ανοίξουν πάλι. Το αποτέλεσμα είναι το iPhone 7 Plus να αφήνει πίσω το Galaxy S8 με διαφορά.

Δείτε το video:

Να σημειωθεί ότι στο Galaxy S8, φαίνεται να υπάρχει κάποιο lag μεταξύ του χρόνου που ακουμπά ο χρήστης το εικονίδιο του app και το πότε ανοίγει τελικά. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει, αλλά πιθανόν να λύνεται μέσω κάποιου software update.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτερης

Ποτε θα σταματησετε να χρησιμοποιειται ως πηγη το συγκεκριμενο καναλι. EverythingAPPLEpro λεγεται. Ο τυπος επανειλημμένα χρησιμοποιει ενα μοτιβο εφαρμογων που και το iPhone 6 να βαλεις απεναντι σε οποιοδηποτε android θα κερδισει. Ηταν το μοναδικο speedtest που εβγαζε το iPhone 6 πιο γρηγορο απο το OnePlus 3.

geo pap

ενταξει δεν μπορούμε να πούμε ότι πέφτουμε και απο τα σύννεφα!εμείς οι χρήστες android το έχουμε αποδεχτή το ios έχει ταχύτητα,εμείς έχουμε τις ευκολίες!

JohnWave

Μπράβο στο iphone που κάνει πιο γρήγορο compiling σε αρχείο video. Τι κάνει στην καθημερινότητά του ο χρήστης ; Ε; Ε; Μα compiling φυσικά! Γι αυτό το λόγο και το αντικειμενικό εξ’ ονόματος “EverythingApplePro” δίνει έμφαση σε αυτό.

Κατά τα άλλα πέρα από τη σύγκριση στην ταχύτητα ας μην προχωρήσουμε σε συγκρίσεις οθόνης, bezels, κάμερας, ταχύτητας φόρτισης. Αυτά είναι ανούσια πράγματα από ότι μου είπε στέλεχος της Apple στο τηλέφωνο πριν λίγο. Μπορεί του χρόνου να γίνουν ουσιαστικά αλλά τώρα δεν είναι. Μπορεί το iphone 7 να είναι κατώτερο στα πάντα ΑΛΛΑ είναι εμφανώς ταχύτερο στο video compiling και αυτό είναι που μετρά πάνω από όλα! Well done Αpple!

greek lover

Για δειτε και αυτο το βιντεακι και βγαλτε συμπερασμα

https://www.youtube.com/watch?v=HoeNziYYJg4

VasiliS7edge

Έλα το έχετε μάθει όλοι. Το iOS έχει την δυνατότητα να διαχειριζεται αλλιώς την μνήμη και αλλιώς ένα Android. Άντε βάλε τώρα το iPhone να κάνει την δουλειά του DeX. Η Apple έχει επιλέξει αυτόν τον δρόμο και τελικά ήταν ο σωστός. Αυτό όμως μέχρι τώρα. Όσο προχωράει ή τεχνολογία το Android θα δείξει τα δόντια του ενώ το iOS θα ανοίγει πιο γρήγορα 10 παιχνίδια σε ένα 1 λεπτο.

azriel84

Όσοι βλέπετε το κανάλι θα ξέρατε πως δεν μασάει τα λόγια του σε αρκετά review και παρά τον τίτλο τα χώνει γερά στην Apple ενίοτε ενώ εκθειάζει πχ την Samsung. Όσον αφορά το παραπάνω τεστ, δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί τρελαίνεστε. Ξέρουμε εδώ και καιρό πως η CPU αλλά πολύ περισσότερο το storage speed των μήλων είναι τουλάχιστον 2 γενιές μπροστά από τον ανταγωνισμό δεν χρειαζόμαστε το compile η οτιδήποτε άλλο, τα τεστ του AnandTech τα έχουν δείξει όλα. Αυτο σε συνδυασμό με την απλή φύση του iOS (όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό) δίνει ένα αποτέλεσμα ταχύτατο και με καλύτερη αντοχή στον χρόνο από οποιοδήποτε Android. Βγάλτε τις παρωπίδες και αποδεχτείτε τα υπέρ και τα κάτα της κάθε συσκευής/πλατφόρμας.

Nio

Αυτές οι amoled οθόνες της Samsung ρε παιδιά τι πράγμα είναι τούτο? Μαγεία. Είναι τόσο εκπληκτικές που κάνουν το αιφον 7 να φαίνεται κιτρινισμενο σαν παλιοκτιριο.
Και σε συνδυασμό με το design του το αιφον μπροστά στο S8 φαίνεται αρχαιολογία.
Και η Apple έχει μείνει πίσω σε αυτό το θέμα αλλά και η Samsung πέρασε πολύ μπροστά….
Και η διαφορά φαίνεται και είναι πολύ άσχημη. Ελπίζω το αιφον 8 για τον ανταγωνισμό και μόνο να κάνει μεγάλες αλλαγές.

bezilys

Το iPhone είναι iPhone και αυτό που το ξεχωρίζει από τα άλλα κινητά είναι η ταχύτητα και το λειτουργικό αναμενόμενο να έβγαινε πρώτο το iPhone…..

Παναγιώτης Β

οπως είπε και ο φιλος greek lover παρπανω δειτε το πραγματικο τεστ στο παρακατω βιντεο…
https://www.youtube.com/watch?v=HoeNziYYJg4
To s8 απλα δεν εχει αντιπαλο !!!
ειναι το ομορφοτερο και πιο γρηγορο κινητο που υπάρχει και πειτε οτι θελετε οι haters

George

Πάντως δε βλέπω να μαλώνετε δυνατά σήμερα, γιατί έτσι;
Δε μπορώ με τίποτα να καταπιω το φορμά οθόνης 18,5/9 της samsung.
Όλα δείχνουν μικρότερα κ ακόμα κ οριζόντιο πάλι φτιάχνει νεκρά σημεία αφού οι εφαρμογές παίζουν σε 16/9 οθόνες.
Το κινητό ήθελε να είναι όπως είναι αλλά με τις διαστάσεις τίς κανονικές.

vaggos

Αν δεν βελτίωση σημαντικά το design η Apple θα βαλτώσει, τώρα απο θέμα ταχύτητας αλλα βίντεο δείχνουν s8 αλλα 7 plus, πάντως και τα 2 ειναι στην κορυφή απο επιδόσεις, μηδενικά προβληματα, ποιοτητα κλπ

John

Το iphone φαίνεται προϊστορικό δίπλα στο S8.

Mpidis

Καλα ας φτιαξουν τετοια καμερα τε τετοια οθονη τετοια μπαταρια τετοιο design εκει στην apple και μετα ας χαρουνε που το παιχνιδι ανοιγει 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορα!

Ante_geia

Αυτά τα test που κάνουν είναι τέρμα γελοία. Ο χρήστης ποτέ δεν πρόκειται να κάνει μια τέτοια χρήση στο smartphone του.

Σε αυτό το βίντεο ( https://www.youtube.com/watch?v=HoeNziYYJg4 ) μπορείτε να δείτε ένα καλύτερο τεστ. Εκτός ότι και τα δύο smartphones είναι πολύ κοντά σε ταχύτητα, το Galaxy S8 κρατάει ΟΛΕΣ τις εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο.

takhs

Νταξει ειναι γρηγορα κινητα και τα δυο , καποιες εφαρμογες ανοιγουν γρηγορα στο ενα και καποιες οχι οποτε τις ισοσταθμιζει. Παντως ετσι οπως τα βλεπω διπλα διπλα στο s8 δεν μαρεσει αυτο το μακροστενο σχεδιο.

Σίμος.Κορ

Αν και έχω iPhone,εννοείται ότι είναι το πιο ηλίθιο τεστ.Καμμια επιστημονική βάση και κανένα επίσημο ουδετερο τεχμολογικο σάιτ. Απλά κάποιοι τύποι θησαυρίζουν με βιντεακια που κάνουν ότι τους κατέβει.

Ioannis

κακα τα ψεματα τα iphone ειναι ταχυτατα οχι τοσο του επεξεργαστη αλλα κυριως λογω λειτουργικου που ειναι καλοφτιαγμενο για να τρεχει ταχυτατα και εφαρμογων που ειναι φορμαρισμενες στο φουλ για τα iphone. Προσωπικα εχω στην κατοχη μου s6 edge plus και iphone se 64gb το καθενα εχει τη χαρη του αλλα σε ταχυτητα το se δεν πιανεται οποιαδηποτε εφαρμογη και να ανοιξω οποιαδηποτε στιγμη ειναι εκει και σε ακουει και ανοιγει σε χρονο dt. απο την αλλη οχι μονο στο samsung αλλα και γενικα σε ολες τις συσκευες android αν πας να ανοιξεις την ιδια εφαρμογη πχ 10 φορες στις 10 φορες καποια στιγμη θα φαει καποιο σκαλωμα και θα κανει περισσοτερο χρονο απο οτι τις υπολοιπες φορες (ολα τα android τρωνε τετοια χαζοκολληματα κατι που δεν συναντας ποτε σε iphone)

The Phantom of the Opera

Περιμένω βιντεάκι απο PhoneBuff και την επιβεβαίωση οτι το Iphone είναι και θα είναι βασιλιάς της ταχύτητας και του multitasking. Ότι και να λέτε μερικοί απλά δεν έχετε ιδέα απο Apple…
Το Iphone μέχρι σήμερα δεν έχασε απο Oneplus 3T, Huawei mate 9 pro και Google Pixel θα χάσει απο s8 και την άμπαλη samsung; Σοβαρευτείτε λιγάκι επιτέλους…
Τώρα ιδιαίτερα με 10.3.1 και σύντομα 10.3.2 απλά το iphone είναι και θα είναι βασιλιάς. ;Oχι μόνο το 7 αλλά και το 6s. Ναι, μέχρι εκεί και πιό πίσω σας παίζει μπάλα η Apple. Με δύο πυρήνες και 2 gb ram. Αφού δεν έχει καμία τεράστια βελτίωση στην cpu-gpu καθώς και στο optimize το s8 πώς θα περάσει το Iphone;Τέλος πάτε να συγκρίνετε το s8 τωρινό ενός μήνα μοντέλο με το Iphone 7 του 16′; Πάλι πίσω θα είστε και χρόνια. Όταν βγεί και το 8 απλά έχετε τελειώσει για τα επόμενα 3 χρόνια. Χαίρονται μερικοί που κυκλοφορούνε με τα πανάκια στο χέρι…τί να πεί κανείς.

GS

Ναι τώρα είχα μια σκασίλα για τον αν το S8 είναι πιο αργό.Εγώ βλέπω ότι 10 φορές πιο όμορφο από το iphone 6 (όχι δεν έκανα λάθος).Αν ήταν να δώσω 900 ευρώ θα τα έδινα στο S8.Η στην Huawei για εναλλακτική. Τηλέφωνο με 1100 ευρώ σχεδιασμό ίδιο με το προηγούμενο καλή οθόνη απλά και απλά καλή κάμερα για μένα δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο αυτά τα λεφτά.Μόνο Sammy Xiaomi και Huawei.

NikosAr

Φυσικά και είναι καλύτερο. Όταν κάτι είναι ακριβό αλλά έχει τις καλύτερες πωλήσεις ( κέρδη) αυτό μιλάει από μόνο του … δεν νομίζω να πούλαγε τόσα χρόνια απλά και μόνο προς ικανοποίηση της ελίτ

Liris11

Κώστα κάνε μόνο σου αν μπορείς ένα speed test camera test p10 vs iPhone 7 αφού τα έχεις τα 2 https://youtu.be/Fp9QXLuzOdA παντός όσα βίντεο έχω δει στο γουτυβε το p10 p10 plus είναι το γρήγορο κινητό και από s8 αλλά δεν το προωθείται όπως Samsung και iPhone

John

Ναι το παιδί που αλλάζει λάδια στο συνεργείο και ο πιτσαδόρος που κουβαλάει με το μηχανακι τις παραγγελίες (αναφέρω δύο παραδείγματα που έχω δει να έχουν iphone και μάλιστα το 7) το αγόρασαν γιατί ανήκουν στην ελιτ. LOL.

χρηστος

Λυπαμαι που το λεω αλλα το καναλι ειναι αναξιοπιστο. Μιλαμε για φανατικο της Apple ο οποιος κανει γνωστα κολπα και σε αλλες συσκευες. Ψαχτειτε λιγο..

Mpidis

Γιατι το phonebuff ειναι αξιοπιστο νομιζετε; Διαλεγμενες εφαρμογες ειναι ολες!

forneverarrow

“Να σημειωθεί ότι στο Galaxy S8, φαίνεται να υπάρχει κάποιο lag μεταξύ του χρόνου που ακουμπά ο χρήστης το εικονίδιο του app και το πότε ανοίγει τελικά. ”

Συσκευές των 150€ δεν έχουν τέτοιο θέμα! Άσχετα με το αν διορθώνεται με update, θα με πείραζε πολύ να κάνει έτσι κάτι που πλήρωσα ένα χιλιάρικο…

Petros_L

Όσοι λένε ότι τα iPhone είναι τα καλύτερα απλά δεν ξέρουν τι θα πει XIAOMI με καινουργιες καινοτομίες με συνεχόμενα updates και ποιότητα που ξεχείλισει στην κατηγορία τους.Παρτε παράδειγμα mi mix

Bloodmaster

Οκ δεν το ξεραμε οτι το IOS ειναι πιο καλοδουλεμενο απο το ANDROID! Η οθονες ειναι αρχικα διαφορετικης αναλυσης μαλιστα το s8 τρωει διπλο ζορι οσο αναφορα την οθονη. Αλλα απο το να πληρωνω για να εχω μουσικη στο Iphone ας παω για s8!

The Phantom of the Opera

Bloodmaster η ανάλυση δε παίζει ρόλο στα κινητά. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές.
Πάλιωσε αυτή η καραμέλλα. Το ios αλλά και το δυνατό hardware της apple δεν πιάνεται.
Αποδεχτείτε το και μην βασανίζεστε άδικα. Όταν αλλάξει κάτι στο Android θα το καταλάβεις.
Μέχρι τότε μπορείτε να αγοράζετε ψεύτικες οθόνες.

John

Η Apple πουλάει ένα πολύ δυνατό επεξεργαστή σε ένα κινητό(iphone 7 plus) που σε σχεδιασμό έχει μείνει χρόνια πίσω (μοιάζει με παντόφλα με τόσο μεγάλα bezels) ,οθόνη IPS (μέτρια στην καλύτερη των περιπτώσεων σε σχέση με τις AMOLED) , κάμερα που είναι πίσω από τις περισσότερες ναυαρχίδες android και μπαταρία που κρατάει με το ζόρι μια ημέρα.
Καλά για το απλό iphone δεν γράφω καν , είναι μουσειακό έκθεμα σε όλα (πλην επεξεργαστή). Ειδικά η οθόνη σε μέγεθος και ανάλυση είναι από τα ράφια του Lidl.

vasilist

Αυτό το κλικ κλικ κλικ δεν είναι speed test αλλά καρακίτς τεστ.

Και προς θεού πως είναι δυνατόν να ερχόσαστε σε τεχνικό site και να λέτε πως για την ταχύτητα του iphone ευθύνεται ο επεξεργαστής έλεος.
Το iphone ΝΑΙ είναι πιο γρήγορο γιατί έχει πιο γρήγορο read απο τον δίσκο που είναι εγκατεστημένες οι εφαρμογές, το iphone έχει 700mb read speed ενώ το s8 με ufs 2.0 θέμα είναι αν φτάσει τα 480 δηλαδή έχουμε 220mb διαφορά.
Ενα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε, πιο γρήγορα θα ανοίξει ένας υπολογιστής με pentium 4 που είναι 15 χρονών και δίσκο SSD παρά ένας με i7 7700k και συμβατικό δίσκο.
Καταλάβατε τώρα? ακούω για soc και άνοιγμα εφαρμογών και δεν έχω ούτε δύναμη να σας απαντήσω….
Ο A10 ο Exynos και SD820/35 είναι υπεραρκετοί πλέον για κάθε εφαρμογή γιαυτό παίζει ρόλο το disk read speed και όχι το soc, αν θέλετε να συγκρίνετε soc βάλτε το να κάνει rendering, unzip, image process Κτλ κτλ να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι απο τις ταχύτητες που θα δούμε.

vasilist

Και για του λόγου το αληθές δείτε εδώ ταχύτητες
https://forums.macrumors.com/threads/iphone-7-7-plus-ssd-storage-speed-test-32-128-256gb.1998044/
Δυστυχώς στο android είναι πιο αργές οι ταχύτητες, δεν έχει να κάνει με το soc.

Louka

Η Apple ειναι του σατανα! Μην παιρνετε συσκευες απο τη συγκεκριμενη εταιρεια! Το δαγκωμενο μηλο ειναι συμβολο της αμαρτιας!
Οποιος παιρνει Apple συσκευη αμαρτανει!
Μετανιωστε!

Agnostos13

Εγω βλέπω το “πρωιστορικο” iPhone 7 να βαραει στα αυτια το “υπερσυγχρονο” S8!
Όσοι γραφουν οτι το 1″ καθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογης ειναι μη αντιληπτο ενώ βλεπουν χαωδη διαφορα στην οθονη qhd σε σχεση με την fhd μονο γελιο προκαλουν…

ΥΓ. Το iphone 7 το εχει ο πιτσαδορος, ο συνεργειατζης, ο υδραυλικος, ο σουβλατζης, γιατι βλεπουν οτι το επιλεγει η ελιτ… Αλλοι απλα θελουν να ειναι αντισυμβατικοι και να φαινονται μεσα απο τις συνεχεις διαφωνειες τους!

o.k.man

Λυπάμαι αλλά το συγκεκριμένο άρθρο είναι μία πλήρης απογοήτευση και λές και γράφτηκε ΜΟΝΟ από applefan όταν: 1) Το βίντεο δεν είναι καθόλου αντικειμενικό αλλά προέρχεται καθαρά ΜΟΝΟ από πολύ φανατικούς υποστηρικτές της apple εφόσον το κανάλι που παρουσιάζει αυτό το συγκεκριμένο βίντεο λέγεται “EverythingAPPLEpro” !!! 2) Όπως γράφει και ο Λευτέρης παραπάνω “Ο τύπος επανειλημμένα χρησιμοποιεί ένα μοτίβο εφαρμογών που και το iPhone 6 να βάλεις απέναντι σε οποιοδήποτε android θα κερδίσει. Ήταν το μοναδικό speedtest που έβγαζε το iPhone 6 πιο γρήγορο από το OnePlus 3.” 3) Κατά τα άλλα πέρα από την ψεύτικη σύγκριση στην ταχύτητα ας μην προχωρήσουμε σε συγκρίσεις οθόνης, bezels, κάμερας, ταχύτητας φόρτισης. Αυτά είναι ανούσια πράγματα από ότι είπε στέλεχος της Apple! – @JohnWave 4) Σε αυτό το βίντεο αποδεικνύει απόλυτα ότι το συγκεκριμένο Samsung Galaxy 8 είναι πολύ πιο γρήγορο από το IPhone 7 και βγάλτε συμπεράσματα!! https://www.youtube.com/watch?v=HoeNziYYJg4 5) Πως είπες @Agnostos13 είναι “προϊστορικό”;;! (μάθε ορθογραφία, γράφεις λανθασμένα και κουφά την λέξη “πρωιστορικό”!! ούτε την πασίγνωστη λέξη “προϊστορικό” δεν ξέρετε να γράφετε;!) Μόλις πριν λίγους μήνες βγήκε και κυκλοφόρησε και είναι για εσάς “προϊστορικό”;;! πραγματικά μόνο γέλιο προκαλούν ορισμένα applefans! @Azriel84 τις παρωπίδες μάλλον τις έχεις εσύ! Άλλωστε ΠΑΝΤΑ στα σχόλια σου… Συνέχεια »

Kapadritis

Καλά ο άλλος στο νούμερο 32 σχόλιο τό έχει χάσει τελείως και έμεινε στην Λουκά!
Ενώ ποτέ αυτή η τρελή η Λουκά (όπως και κανένας άλλος) δεν είπε τέτοιο πράγμα:”…Οποιος παιρνει Apple συσκευη αμαρτανει!…” κτλ.
Η Λουκά εδώ και αρκετά χρόνια το έχει ρίξει ΜΟΝΟ στην πολιτική και βρίζει και τους Γερμανούς που μας τα παίρνουν όλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.