Samsung Galaxy S9: Αναμένουμε έκδοση με χωρητικότητα 512GB

Galaxy s9 512GB, Samsung Galaxy S9: Αναμένουμε έκδοση με χωρητικότητα 512GB

Η Samsung προχώρησε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση σήμερα. Ο τεχνολογικός γίγαντας γνωστοποίησε ότι ξεκινά την μαζική παραγωγή 512GB embedded Universal Flash Storage (eUFS) και θα είναι η πρώτη στην αγορά.

Στην επίσημη ανακοίνωση, η Samsung αναφέρει ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το 512GB embedded Universal Flash Storage (eUFS) στα επόμενης γενιάς smartphones και tablets και φυσικά αυτό που μας έρχεται πρώτο στο μυαλό είναι το επερχόμενο Samsung Galaxy S9.

O Jaesoo Han executive VP of Memory Sales & Marketing στην Samsung Electronics, δήλωσε: “Το νέο Samsung 512GB eUFS παρέχει την καλύτερη ενσωματωμένη λύση αποθήκευσης για premium smartphones νέας γενιάς, ξεπερνώντας τους δυνητικούς περιορισμούς στην απόδοση του συστήματος που μπορεί να προκύψουν με τη χρήση καρτών micro SD. Με τη διασφάλιση της έγκαιρης και σταθερής προμήθειας αυτού του προηγμένου ενσωματωμένου χώρου αποθήκευσης, η Samsung κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, συμβάλλοντας στο έγκαιρο λανσάρισμα κινητών νέας γενιάς από κατασκευαστές ανά τον κόσμο”.

Η Samsung επισημαίνει ότι έχει καταφέρει να βάλει οκτώ 64-layer 512GB V-NAND chips και ένα controller σε μια θήκη eUFS που έχει το ίδιο μέγεθος με μια 256GB eUFS. Οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής μπορούν να φτάσουν έως και 860MB/s και 255MB/s, αντίστοιχα. Αυτό επιτρέπει τη μεταφορά ενός αρχείου 5GB σε περίπου 6 δευτερόλεπτα, είναι πάνω από οκτώ φορές πιο γρήγορο από μια κανονική κάρτα microSD.

Η 512GB eUFS επιτρέπει σε ένα smartphone επιπέδου ναυαρχίδας, να αποθηκεύσει περίπου 130 4K (3840×2160) video clips σε διάρκεια 10 λεπτών (10 φορές μεγαλύτερος αριθμός από ένα κινητό με 64GB).

Τέλος, η Samsung σχεδιάζει να αυξήσει σταδιακά τον όγκο παραγωγής των 512GB chips.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos

1200 ευρώ αρχική τιμή εύκολα

Παπαροκας tiamat

Ελλάδα κλασσικη Γκάνα Ζιμπάμπουε θα δούμε μονο τα 64…αλλα δε πειράζει μωρε ο Έλληνας εχει ακομα καβατζα την 64ΑΡΑ – 128ΑΡΑ sd και του ρχεται πιο φτηνα!

@Dinos

Και 1500 ευρώ να κάνει θα αξίζει με το παραπάνω αφού είναι η καλύτερη σε όλα εταιρεία του κόσμου.

King 3

2.500 ευρώ έκλεισε

τσιου τσιου

σε προλαβα king το χτυπαω στα 3000 ευρω

Χρησταρας

Νομίζω πως τόσο μεγάλες χωρητικότητες θα άξιζαν αν υπήρχε κάποιο κίνητρο ώστε να κρατήσεις το κινητό πάνω από 2 χρόνια. Δηλαδή η αντικατάσταση της μπαταρίας (που είναι αναπόφευκτη) να γινόταν πιο εύκολα και οικονομικά, και το λειτουργικό να διατηρούσε τημ απόδοση του (το s7 edge μου κλείνει ένα χρόνο και ήδη κολλάει ενοχλητικά). Από τη στιγμή που το κινητό πλέον είναι αναλώσιμο προϊόν, για μένα δεν υπάρχει λόγος για τα 500 γκιγκα

NikosAr

@χρηστάρας +
Έπιασες το νόημα …

Christos

@Χρησταρας και μένα χρόνο κλείνει σχεδόν και δεν κολλάει καθόλου. Αλλά θα συμφωνήσω ότι τα 500 είναι υπερβολικά.

Χρησταρας

Christos βασικά με το πληκτρολόγιο έχει θέμα κυρίως. Όταν γράφω τρώει μια καθυστέρηση αλλά σε όλα τα άλλα τρέχει καλά. Μπορεί να φταίνε και τα πολλά αρχεία που του έχω βάλει δε ξέρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.