Samsung Galaxy S9+ αναβάθμιση Android 9 Pie στην Ελλάδα

, Samsung Galaxy S9+ αναβάθμιση Android 9 Pie στην Ελλάδα

Εχθές το βράδυ ξεκίνησε σταδιακά (και πάλι;) στην Ελλάδα η αναβάθμιση του Samsung Galaxy S9+ σε Android 9 Pie όπως μαρτυράνε και τα screenshot που μας έστειλε φίλος του Techblog με το δικό του S9+ αγορασμένο από τα Public και με πάροχο της COSMOTE.

Η αναβάθμιση είχε ανακοινωθεί από την ίδια τη Samsung στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου και δεν ήταν αρκετοί αυτοί που την είχαν λάβει στην Ελλάδα. Πείτε μας για το δικό σας ελληνικό ή όχι Galaxy S9+ και Galaxy S9, έχετε λάβει την αναβάθμιση σε Android 9;

Σε μερικές ημέρες θα ανακοινωθούν τα νέα Galaxy S10 και Galaxy S10+ που θα έχουν εγκατεστημένο το Android 9 Pie out-of-the box.

, Samsung Galaxy S9+ αναβάθμιση Android 9 Pie στην Ελλάδα

, Samsung Galaxy S9+ αναβάθμιση Android 9 Pie στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΡΑΚΗΣ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ S9+ ME ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ.ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

ARMANDO

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ(S9+).ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Τακης

Το δικό μου S9, πήρε αναβάθμιση σε android 9 πριν 20 μέρες…δεν θα πω οτι τρελάθηκα κιόλας. Δεν μου αρέσουν τα καινούργια εικονίδια..πολύ παιδικά μου φάνηκαν.
Ίσως έχει βελτιώσεις στη λειτουργία του κινητού, αλλά ως εμφάνιση, καμία αίσθηση, μηδέν.

Antrikos7

Ξέρουμε κάτι για το s8?

Παπαδόπουλος Νίκος

Έχει έρθει και στο Note 9 αναβάθμιση. Την έχει κάνει κανείς; Χάνεται η δυνατότητα εγγραφής της κλήσης έχω δεί στα διάφορα φόρουμ.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

οι “αναβαθμίσεις” δεν γίνονται ποτέ για το καλο σας…

godis

Αγαπάμε Xiaomi γιατί μας προσφέρει φτηνές και ποιοτικές συσκευές.!!

Blats

παιδιά εγώ θα δοκιμάσω και το android 9 στο Samsung s8 και αν δεν μου αρέσει θα φάει downgrade καλό χαχαχχα!!

thelos257

Καλησπερα τι εννοεις και παλι κωστα δεν το καταλαβα αυτο το και παλι ;
Σε μενα μου ηρθε στο Note 9 μου την οποια δεν την εκανα ακομη και στο S9 μου την οποια την εκανα και το μετανιωσα και το εκανα αμεσος downgrade με ΟΕΜ Unlock και ενεργο τον εντωπισμο σφαλματων USB.

Ιωάννης jb

Που ειναι ο τζον γουειν να μας πει τώρα για τις απίστευτα γρήγορες αναβαθμίσεις των φοβερών galaxy αυτων των καταπληκτικών και πιθανότατα εξωγήινων συσκευων

Giannaras69

Παπαδόπουλος νικος την εχω κάνει την αναβάθμιση στο note 9 η καταγραφή κλήσεων λειτουργεί αλλά είναι πιο χαμηλά η ακουστική του κατά τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργεί καλά

godis

Το σχόλιο μου παραπάνω το έγραψα για το άρθρο( Xiaomi Redmi Note 7: Έτσι θα πρέπει να είναι τα budget phones) καθώς το διάβαζα δεν κατάλαβα πως μπήκε εδώ.Αν το δεί ο Κώστας ας το μεταφέρει,ευχαριστώ.

Μαίρη

Καλησπέρα. Εχτές το κινητο μου, Samsung s9 έκανε την αναβάθμιση σε android 9 pie όμως δε μου αρέσει καθόλου. Μπορώ να ρυθμίσω το κινητό μου ώστε να επιστρέψει στον προηγούμενο τρόπο λειτουργίας του android? Ευχαριστώ.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ioannis ο johnwave δε νομίζω να χει ποτέ πει κάτι για τα updates οποτε εισαι λάθος!

Chris_BMW

@Μαιρη

Αν θυμάμαι καλά ( και είσαι η ίδια ) I phone είχες ;
Πως σου φάνηκε η μετάβαση σε Android και SAMSUNG?

Νομίζω I phone 6 είχες ; Είχες εμπειρία από κάποιο νεότερο ή έκανες μετάβαση σε S9 απευθείας ;

ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΡΑΚΗΣ

ΒΑΛΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ.ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ

Δημήτρης

Έχω το s9plus μένουν από Vodafone. Προχθές έγινε η αναβάθμιση και δεν μου άρεσε καθόλου. Και δεν είναι ότι δεν Έχω συνηθίσει το νέο interface. Απλά Δεν μου αρέσει.

Παντελής Κουτρούλης

Δεν θα το έκανα αν ήξερα πως αφορούν το photo editor Pro από τις φωτογραφίες… τα εικονίδια πολύ παιδικά, το μόνο καλό είναι το dark mode και κάτι αλλαγές στην αναζήτηση. Κρίμα

Mαίρη

@Chris_BMW δεν ειμαι η κοπέλα που λες! Δεν είχα ποτέ i phone πάντα είχα samsung….
Απ όσο βλέπω δε μπορώ να αλλάξω κατι οπότε θα αρκεστώ στο οτι κραταει περισσότερο η μπαταριά και θα κατεβάσω νεα εικονίδια που θα θυμίζουν τα παλιά περιμένοντας μια νεα εκδοσή ….

Petros
Ευρυδίκη

Δέχτηκα και εγώ την αναβάθμιση του S9 αλλά από τότε έχει γίνει ένας χαμός με τις λειτουργίες του. Όλοι οι ήχοι και οι ειδοποιήσεις ακούγονται μόνο στο bluetooth με αποτέλεσμα να μην τα βλέπω έγκαιρα και να είναι δυσλειτουργικό. Επίσης δεν μπορώ να στείλω mail. Όλα τα κείμενα πηγαίνουν στα εξερχόμενα και μένουν εκεί. Κάνω άπειρες προσπάθειες και την διαδικασία αποστολής του mail, αλλά μάταια. Πήγα στο smartphone service του public αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα αφού όλοι οι ήχοι μου είναι κανονικά ενεργοποιημένοι. Αν αυτό είναι είναι κάτι μόνιμο, το θεωρώ εντελώς δυσλειτουργικό και απορώ τι σκέπτονταν. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει; Ευχαριστώ.

Spyros

Εγω αγορασα προχτες το Σ9 και με το που εκανα ενημερωσεις μου ετρεξε 3ις και η 4η ηταν το νεο λειτουργικο. Δεν εχω προβλημα μεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι. Γερμανια.

Χάρης Κ

Εμένα δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα, δεν ήρθε ειδοποίηση. Συμβαίνει και σε άλλους;

Δημήτρης

Καλησπέρα και από εμένα παιδιά… πριν 4 μέρες έκανα την αναβάθμιση του νέου update (κάτοχος s9+) με την επιδιόρθωση ασφαλείας της 1ης Απριλίου , και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αυθεντικοτατη clear view θήκη Samsung και τη λειτουργία της με την Always On Display… σε forum της εταιρίας υπάρχει ήδη σχετικό thread, όπου αναφέρουν το θέμα αυτό μαζί με κάποιες λύσεις, τις οποίες δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα!! Αν ξέρετε τίποτα σχετικά με αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Κωστας

Δεν έχει έρθει ακόμα αναβαθμιση στο s9 συμβαίνει και σε άλλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.