Το Samsung Galaxy S9 πασχίζει να ανταγωνιστεί τα S8 και Α8 στην Κορέα

Samsung Galaxy S9 πωλήσεις, Το Samsung Galaxy S9 πασχίζει να ανταγωνιστεί τα S8 και Α8 στην Κορέα

Τα Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9 Plus δεν έχουν την αναμενόμενη απήχηση στην Κορέα, πασχίζοντας να ανταγωνιστούν τα Samsung Galaxy S8 και Α8, σύμφωνα με το Korea Business.

Το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται στοιχεία από καταστήματα ηλεκτρονικών αναφέρει ότι οι καταναλωτές θεωρούν ότι το Galaxy S9 δεν είναι πολύ διαφορετικό από το Galaxy S8. Άλλος εκπρόσωπος εταιρείας λιανικής ανέφερε ότι το best seller τους είναι το Galaxy A8 το οποίο είναι οικονομικό αλλά έχει ισχυρές επιδόσεις όπως η σειρά S.

«Το Galaxy A8, το οποίο διαθέτει δύο εμπρόσθιες κάμερες είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους εφήβους και σε όσους βρίσκονται στα 20 τους και τραβάνε πολλές selfie» ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας ηλεκτρονικών και πρόσθεσε ότι ένας αυξανόμενος αριθμός χρηστών προτιμούν παλαιότερα smartphones καθώς δεν υπάρχει σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις.

Το άρθρο αναφέρει ότι ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τις πωλήσεις είναι το πρόστιμο 45,5 εκατ. δολ. που επέβαλε η κυβέρνηση στις SK Telecom, KT και LG U+ για παράνομες θυγατρικές. Έκτοτε οι πάροχοι κινητής έχουν μειώσει τις θυγατρικές τους, γεγονός που έχει αντίκτυπο και στις πωλήσεις.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kos

Μήπως οι κορεάτες ξέρουν κάτι παραπάνω;

hayate

Οικονομικό το Α8 στα 500; Το ακούσαμε κι αυτό

GiorgosM.

Κατάλαβα… με επερχόμενα- μελλοντικά update θα τις χαντακώσουν τις συσκευούλες για να ξεχωρίζει η νέα σειρά s9 ,9+ .

Jo

Κατοχος samsung galaxy s9 plus 3 ημερων κ πανω αριστερα εχει κατι σαν καμμενα πιξελ μαυρα στιγματα…παω για doa

John

Που το ειδες στα 500 το Α8; Εγω το βλεπω στα 370. Για την κατηγορια του (upper midrange) εχει πολυ καλη τιμη.

hayate

John μιλώ για την τιμή εκκίνησης. Τώρα το ότι έπεσε τόσο πολύ μέσα σε λίγες μέρες είναι ευτυχές αλλά η σαμμυ το είχε ανακοινώσει στα 500,πιο ακριβά κι από ένα νέο s8

Παύλος Θεοδώρου

Ναι καλά. Τριχιες κατσαρες.
Ο λόγος που δεν αγοράζουν το s9 και plus είναι η τιμή του έναντι όλων των παραπάνω που είπαν.
Φυσικά κανείς δε θα δώσει 1000 ευρώ για κινητό όταν ο μέσος όρος μισθού για τον καθένα ανεξαρτήτως αν ζει στην Ελλάδα, είναι λιγότερο ο μέσος όρος αποταμίευσης είναι στα 50 με 100 ευρώ.
Έχουμε κι άλλες ανάγκες πέραν του κινητού.
Απλά όσοι έχουν τρέλα με αυτό θα περιμένουν να πέσει η τιμή του πριν το αγοράσουν.

giorgio76

Καλημέρα παιδια σκοπεύω να αγοράσω το Α8(2018)εχει κανεις καμια ενημέρωση πότε θα πέσει η τιμή σε plaisio,public…???

JohnWave

Λογικό μου φαίνεται να επηρεάζονται οι πωλήσεις του S9 από το S8 μιας και όντως οι διαφορές στους βασικούς τομείς είναι ελάχιστες ακόμα και στην κάμερα όπως αποδείχτηκε. Προσωπικά περίμενα φέτος από τη Samsung ένα εντελώς bezeless design χωρίς notch και μια κάμερα ανώτερη του Pixel 2. Αυτό περίμεναν και οι περισσότεροι γνωστοί reviewers από όσα διάβασα και είδα στις αναλύσεις τους. Tίποτα από τα δυο δεν έγινε. Στην ουσία πρόκειται για ένα S8S που ονομάστηκε S9 από το τμήμα marketing της Samsung για ευνόητους λόγους. Μια πάρα πολύ καλή συσκευή αλλά κατώτερη των προσδοκιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.