Η σειρά Samsung Galaxy A (2017) έρχεται με κυρτές οθόνες;

Τον τελευταίο καιρό, αρκετές διαρροές έχουν δει το φως της δημοσιότητας όσον αφορά την σειρά Samsung Galaxy A (2017). Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όταν τα νέα smartphones της σειράς Galaxy Α κυκλοφορήσουν, θα έρθουν με κυρτές οθόνες, σαν αυτή που έχει το Samsung Galaxy S7 Edge.

Η κίνηση της Samsung να φέρει κυρτές οθόνες σε mid-range συσκευές, σίγουρα θα τα κάνει να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Με την κίνηση αυτή η Samsung θα καταφέρει να δώσει μεγαλύτερο value for money στις συσκευές της, την ώρα που ανταγωνισμός, ειδικά από Κινέζους κατασκευαστές, είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν όλες η συσκευές της σειράς Samsung Galaxy A (2017) θα έχουν κυρτή οθόνη, αφού αυτή περιλαμβάνει mid-range και entry-level συσκευές. Για παράδειγμα, το Samsung Galaxy A3 (2017) είναι αρκετά απίθανο να έχει κυρτή οθόνη.

Προς το παρόν, πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες από την ίδια την Samsung ή κάποιο leak που θα αποκαλύψει τις νέες συσκευές της σειράς. H σειρά Samsung Galaxy A (2017) λογικά θα αποκαλυφθεί στις αρχές του 2017. Σίγουρα αυτή η κίνηση θα είναι αρκετά εντυπωσιακή, αν όντως υλοποιηθεί.

Samsung Galaxy A 2017 curved screens rumor mid-range, Η σειρά Samsung Galaxy A (2017) έρχεται με κυρτές οθόνες;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

ενδιαφερον!

VasiliS7Edge

Αν η σειρά S και Note έχουν full screen οθόνη τότε ναι, η σειρά A ας έχει κυρτη οθόνη.

Nikos

Led notification? Οχι ε;

Chris_BMW

VasiliS7@Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.Η ναυαρχίδα εκτός των άλλων θα πρέπει να ξεχωρίζει κ εμφανισιακά .

Mk

Ακόμα δεν πήρα το j5 2016 βγήκε η σειρά A 2017!😤

bezilys

@Nikos πολλά ζητάς χαχα

παναγιωτης

Έχουν ανεβάσει βίντεο στο YouTube αναλογικά reviews για το Samsung galaxy a3 , a5 2017 , και δεν θα έρθουν με κιρτες οθόνες αλλά με σιστιμα δακτυλικον αποτιποματον και θα κικλοφορίσουν και σε jet black , το design θα είναι αυτό που έχει κικλοφοριση

παναγιωτης

Έμαθα από την ηδια την ετερία ( έχω ακρες ) ότι δεν θα έχει κιρτεί οθονι ούτε το Samsung galaxy a3 , ουτε το a5 αντιθέτως θα εχει edge σχεδιασμό από την πίσο μεριά οπος το note 5 και θα έχει σιστιμα δακτυλικον αποτιποματον και θα κικλοφορισι και σε jet black οπος το s7 και το iPhone 7

Chrisa

Ποτε θα ερθουν Ελλαδα;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.