Το αγαπήσατε σε μαύρο χρώμα, το λατρέψατε σε λευκό, δείτε το τώρα και σε κοριτσίστικο ροζ χρώμα, το Samsung Galaxy S II όπως θα κυκλοφορήσει στην Κορέα. Το Galaxy S II έχει πουλήσει 4 εκ. τεμάχια σε μαύρο και 850.000 τεμάχια σε λευκό. Θα θέλατε να δείτε και το ροζ χρώμα διαθέσιμο στην Ευρώπη και τη χώρα μας;
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Google σχεδιάζει να μεταφέρει τη Γραμμή Αναζήτησης στο κάτω μέρος του app στο Android
Τρίτη, 28/11/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Τα περισσότερα Android smartphone στον κόσμο έχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές της Google, με μια από τις βασικότερες να είναι το Google app.
Google: Δίνει το τριπλάσιο μερίδιο εσόδων στην Apple από τους κατασκευαστές Android
Πέμπτη, 16/11/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Φανερά δυσαρεστημένη ήταν η Google με την αποκάλυψη ότι πληρώνει στην Apple το 36% των εσόδων από την αναζήτηση στο Safari.
Redmi 12 5G: Το απόλυτο entry-level 5G κινητό με τιμή 229,9 ευρώ
Πέμπτη, 21/09/2023 · Αλέξανδρος Παππάς
Xiaomi παρουσιάζει το Redmi 12 5G, το απόλυτο entry-level smartphone για κάθε ανάγκη, που προσφέρει ταχύτητες 5G, κομψό σχεδιασμό και μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.
Έρχεται το ChatGPT για Android
Δευτέρα, 24/07/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Το OpenAI κυκλοφόρησε την αυτόνομη εφαρμογή ChatGPT για iOS τον περασμένο Μάιο και υποσχέθηκε να τη μεταφέρει σύντομα στο Android.
Δν νομιζω να πουλησει αν ερθει απ τα μερη μας
Άσχημο σε αυτο το χρώμα, το λευκό είναι το πιο όμορφο.
Είσαι σίγουρος ότι έχουν πωληθέι μόνο 5 εκ. Galaxy S II?
Xaris, είναι ότι αναφέρει η πηγή του άρθου SammyHub τσέκαρε το link που δίνω παραπάνω.
τα σπαει,μ αρεσει ποιο πολυ απο το λευκο…!!!!!!!!
Νομιζω οτι για γυναικιο ειναι πραγματικα απιστευτο !
Κώστα εδώ λέει ότι έχει πουλήσει 10 μύρια μέσα σε 5 μήνες, ανακοίνωση της Σαμσουνγκ. Κι εμένα μου φαίνονται πολύ λίγα τα 4.5 μύρια όταν οι προπαραγγελίες ήταν 3.000.000
https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2393546,00.asp#fbid=UKOwGsBkjNk
Ok, ας είναι τόσα, στην τσέπη μου δεν μπαίνουν! 😉
Το ροζ χρώμα σου αρέσει;
χαχα αν τα είχες να τα έδινες για την Ελλαδίτσα μας… αχ…..
άσχημο μου φαίνεται… άσε που μια Ελληνίδα θα επέλεγε το “iPhone” (χωρίς να ξέρει τι είναι ασφαλώς!!!)…
Να το δω στα χερια μια γλυκιάς κορεάτισσας θα πω καλο της πηγαίνει.
Αλλα σε άντρα είναι αηδία.
Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο (ευχαριστώ Κώστα)? Έχω το SGSII και την ώρα που κάνω scrolling την οθόνη κάτω-κάτω ή αριστερά-δεξιά και σταθεροποιώ το δάκτυλο τότε η οθόνη αρχίζει και τρέμει (και ιδιαιτέρα απο την αριστερή μεριά )…το έχει εντοπίσει κανείς αυτό γιατι μου έχει σπάσει τα νεύρα?
Εγώ που είμαι κοπέλα…το ροζ δεν θα το έπαιρνα. Αλλά περί γούστου κολοκυθόπιτα.
Προς το παρόν λατρεύω το μαύρο του. Και εάν έχω όρεξη να παίξω με τα χρώματα του βάζω διάφορες θήκες και του γούστου μου.
So simple…
Βασίλη εγώ είχα πρόσφατα έναν γαλαξία 2 ενός φίλου και το είχα όλη Μερα σπίτι μου να του το ρυθμίσω και δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο. Μηπως είναι κανένα bug?
εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο; Παρατηρείτε ότι έχει 5 κάθετες γραμμές στην αρχική οθόνη; 1. ρολόι, 2-3 καιρός, 4 google, 5 εικονίδια… Εμένα έχει 4…γίνεται αυτό;
Ροζ μόνο αν έχει και το λογότυπο της Χανα Μοντάνα..
Αλλιώς δεν λέει. 😛
Προσοχή στην οθόνη του galaxy παιδιά όσοι το πάρετε. Ένα μεγάλο ποσοστό ειναι ελλατωματικές. Είχα galaxy s II και τραβιόμουν 4 μήνες με το service της samsung για να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Εχει γίνει μεγάλος ντορος στα ξένα blogs και στο XDA.
Και για του λόγου το αλληθές ποστάρω και το λινκ. Αν θεωρείται διαφήμηση, ας διαγραφει το ποστ.
https://www.engadget.com/2011/11/08/t-mobile-galaxy-s-ii-screen-issues-have-some-seeing-poorly-rend/
Έχω αλλάξει 4 κινητα, μεσα σε 4 μήνες. Φοβερό τηλέφωνο αλλα αν δε ξέρεις μπορεί να την πατήσεις. Όλα όσα πήρα ηταν σαν το τέρμα αριστερα στην 1η φωτό.
sorry αλλά αυτά που έχει το engaget είναι Αμερικάνικα, εγώ όσα έχω δει μια χαρούλα είναι.
Εγώ ακολούθησα την σελίδα που αναφερόταν στο xda, έβαλα την φωτό που δεν είναι μαύρη παρεπιπτόντως και πήγα σε σκοτεινό δωμάτιο με την πιο χαμηλή φωτεινότητα στο κινητό.
Η οθόνη ήταν γκρι και είχε τελίτσες πιο σκούρες και κάτω χαμηλά 2 πλαίσια παραλληλόγραμμα πιο έντονα και κάτι γραμμές πιο σκούρες.
Μου έκανα απίστευτη εντύπωση, αυτό σημαίνει δλδ ότι έχει ελατωμματική οθόνη; Γιατί μέχρι πρότινος δεν είχα καταλάβει τίποτα περί οθόνης.
Δεν ξέρω εάν κάνει να πω από που το αγόρασα αλλά από γνωστή αλυσίδα στην Ελλάδα.
@Silender για να το δεις, ετσι απλά δε το βλέπεις. Αν θες να το παρατηρήσεις, μπες στα μενου του, κατέβασε τη φωτεινότητα τελείως και τσεκαρε τα notifications. Φαινεται υπερβολικά εντονα στο σκούρο γκρι χρώμμα. Φαίνεται ακόμα ποιο έντονα αν έχεις σβηστά τα φώτα στο δωμάτιο. Επίσης, ναι αυτα που έχει το engadget είναι αμερικάνικα, ο ντόρος ξεκίνησε με τα ευρωπαικά όμως στο XDA πριν τα πάρουν στην αμερική. Μιλάμε για πανω απο 200 χιλιάδες views το συγκεκριμενο thread. Ούτε ένας απ τα 1000+ replies δε κατάφερε να δειξει ενα που να μην το είχε το πρόβλημα. Εδώ υπέύθυνος της samsung απο την αθήνα μου είπε οτι αυτή είναι η φύση της οθόνης.
@georgia K. Δυστυχώς ναι. Και γώ ετσι το διαπίστωσα. Το κακό ειναι οτι αν το δεις μια φορα, μετα το βλέπεις συνέχεια.
Παιδιά τώρα προσοχή όταν παραγγέλνετε κινητό με ταχυδρομική αποστολή να λέτε και σε τι χρώμα θέλετε το κινητό σας! (ιδιαίτερα αν είναι samsung galaxy s2!)
μπορεί να σας το στείλουν σε ροζ χρώμα! μετά μην παραξενευτείτε όταν στο δρόμο που θα έχετε το κινητό μαζί σας δείτε κάποιους “άντρες” να σας κλείνουν το μάτι!
Μετά θα λέτε: καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το … κινητό!
σαν παντοφλα ειναι