Samsung Galaxy Tab S2 9.7 & 8.0: Ανανεωμένα με Snapdragon 652

Η Samsung ανακοίνωσε αθόρυβα τις βελτιωμένες εκδόσεις του Samsung Galaxy Tab S2 9.7 και Samsung Galaxy Tab S2 8.0, τα οποία πηγαίνουν σε 64-bit οκταπύρηνους επεξεργαστές Snapdragon 625. Τα πρώτα Tab S2 φορούσαν Exynos 5433 chipset.

Επιπλέον, και τα δυο θα τρέχουν Android 6.0 Marshmallow αντί για Android 5.0.

Τα Samsung Galaxy Tab S2 9.7 και Samsung Galaxy Tab S2 8.0 έχουν Super AMOLED οθόνες ανάλυσης 1536×2048 pixels, η κάμερα είναι στα 8 Megapixel και για όσους θέλουν να είναι πιο παραγωγικοί, η Samsung πουλά ξεχωριστό πληκτρολόγιο. Η μνήμη RAM είναι στα 3GB, η ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Όπως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, έτσι και το design παραμένει ίδιο.

Το Samsung Galaxy Tab S2 9.7 έχει τιμή 550 ευρώ για την έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 32GB και LTE συνδεσιμότητα, ενώ το Samsung Galaxy Tab S2 8.0 αρχίζει από 450 ευρώ (Wi-Fi only/32GB) και φτάνει στα 480 για όσους θέλουν LTE.

samsung galaxy tab s2 9.7 and 8.0, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 & 8.0: Ανανεωμένα με Snapdragon 652

samsung galaxy tab s2 9.7 and 8.0, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 & 8.0: Ανανεωμένα με Snapdragon 652

samsung galaxy tab s2 9.7 and 8.0, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 & 8.0: Ανανεωμένα με Snapdragon 652

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
egw

Πολυ δυνατο ταμπλετ!! Ο,τι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου!!

Φώτης

Καλησπέρα, το συγκεκριμένο tablet δεν κυκλοφορεί εδώ και καιρό στην ελληνική αγορά;

Ιωάννης

Η γνωστή πια Samsung……πήραμε πέρυσι το tab s2 και έρχεται φέτος να μας πει ότι πρέπει να δώσαμε πάλι χρήματα για να έχουμε μια αναβάθμιση λογισμικού και μια μικρή βελτίωση chipset. υπόψην ότι σε λίγους μήνες από τώρα βγαίνει νέα έκδοση Android. Οι άνθρωποι είναι για γέλια και για κλάματα. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι πλέον και τα χρήματα που δαπανούμε πρέπει να έχουν αντίκρυσμα, θα δώσω μια συμβουλή σε όσους σκοπεύουν να αγοράσουν tablet η κινητό στο μέλλον. Αγοράζεται μόνο nexus όσοι γουστάρετε android και apple οι υπόλοιποι. Δεν θα μπω στη διαδικασία πιο την έχει πιο “μεγάλη¨, το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.

NtinosMD

Το ερωτημα εινια γιατι ????? Τι νοημα εχει να βγαλει το ΙΔΙΟ ακριβως ταμπλετ απλα με ενα διαφοερτικο chipset ? Αντε πες οτι σταματαει να παραγει τον 5433 που υπαρχει απο την εποχη του Note 4, δε θα ηταν πιο λογικο απλα να εβγαζε ΝΕΟ tab s και να υποστηριζε το 2αρι απλα με λογισμικο ? mind fucked με τη κινηση αυτη !!!

ChrisG

η κίνηση της samsung είναι τελείως ΗΛΙΘΙΑ και ο λόγος που κάνει κάτι τέτοιο λέγεται Note 4.ο exynos 5433 είναι 64bit και για να μην δώσει την marshmallow 64bit στον exynos 5433 και βγούνε όλοι και πούνε γιατί δεν δίνει 64bit στο Note 4 αλλάζει chipset για να μην κατηγορηθεί ΜΗ μπορώντας να δώσει στο Note 4 με snapdragon την 64μπιτη έκδοση android.
αλλάζει δηλαδή το chipset για να δώσει στα tablets marshmallow.
έτσι που τα έχει κάνει με τα chipsets περαστικά της πάνω σε αυτό.θα χάσει κόσμο και δικαιολογημένα.αθεράπευτη σε τέτοια ζητήματα.δεν το συζητώ.για να μην δώσει στο Note 4 exynos marshmallow 64bit αλλάζει chipsets και αδικεί τους κατόχους του 2015.

ΛΛ

Ενα κλασσικό ταμπλέτ της Samsung και σιγουρα ειναι ισχυρό ειτε με το παλιο ειτε με το νεο επεξεργαστή. Δυςτυχως η αισθητική του σε αυτα τα κόστη και τα υλικα έπρεπε να ειναι καλύτερη.
Τωρα, απορώ για τις διαμαρτυρίες μια χαρα θα λειτουργούν όσοι εχουν ταμπλέτ και με android 4.4 … Σιγα το προβλημα για αναβαθμίσεις λες και θα κάνουν ποιος ξέρει την αλλαγη οταν γινονται.
Εξαλλου το 99% είναι Ίντερνετ και διάβασμα και για κάποιους παιχνίδια και αυτα γινονται με το 4.1 άνετα και με το ιος7 σε iPad.

giannis

@chrisG
το ερωτημα ειναι το Note 4 θα παρει marshmallow; Εγω εχω Snapdragon

ChrisG

@giannis ναι Γιάννη θα πάρει.ήδη το πολωνικό Note 4 το πήρε υπάρχει official rom στο sammobile όποιος θέλει να την περάσει σε Ευρωπαικό Note 4.εγώ περιμένω να πάρει την δική του σε λίγες ημέρες λογικά.μέχρι τέλος του μήνα θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα.

ChrisG

@giannis αναφέρομαι στο 910C και το F θα πάρει marshmallow τα είπαμε αυτά.λίγη υπομονή που καταλαβαίνω είναι λίγο δύσκολο αλλά θα αξίζει.εδώ Sony και άλλες εταιρείες τώρα ξεκίνησαν να παίρνουν.

Pazzo

Να ρωτήσω; Το συγκεκριμένο tablet υποστηρίζει και spen? Γιατί ψάχνω κάτι καλό για σχέδιο και το wacom surface και το ipad pro καραξεφευγουν σε τιμή..

Wolf

Το tab s2 παίδες είναι απίστευτη συσκευή και με οθόνη.. διαμάντι..! Ίσως το μόνο Android tablet που κοντράρει στα ίσα το ipad air2…! Τώρα λογικά με την καινούρια αναβάθμιση θα γίνει ακόμα καλύτερο…!!

s6_edge_plus

epıteloüş enas axıos antıpaloş twn ıpad

DimitrisZ

@Wolf
Ο 652 παρόλο που ειναι αρκετα δυνατος, τον Α8Χ και τον Α9 της Apple δεν μπορει να τους χτυπησει

Wolf

Φίλε DimitrisZ σε όσους δεν αρέσει η δεν τους καλύπτει το ios, το s2 είναι ότι πιο τούμπανο αυτή την στιγμή εκεί έξω…! Και επιμένω όσον αφορά την οθόνη..! Δεν υπάρχει η συγκεκριμένη super amoled,σε αυτές τις ίντσες… τα σπάει…!
https://youtu.be/sEfUdmG_T7M

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.