Samsung Galaxy Tab S6: Διέρρευσαν φωτογραφίες του high-end tablet, ίσως δεν δούμε Tab S5

Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy Tab S6: Διέρρευσαν φωτογραφίες του high-end tablet, ίσως δεν δούμε Tab S5

Η αγορά των Android tablets είναι πρακτικά νεκρή, ακόμη και η Google αποφάσισε να σταματήσει τα Chrome OS tablets. Ωστόσο, η Samsung επιμένει στις παραδόσεις της και έχει κυκλοφορήσει αρκετές συσκευές με αξιόλογα χαρακτηριστικά πρόσφατα.

Τώρα, χάρη στο SamMobile έγινε leak το επόμενο tablet της εταιρείας το Samsung Galaxy Tab S6. Σύμφωνα με το leak, το tablet θα έχει σχεδιασμό αντίστοιχο με το Tab S5e, δηλαδή ψηλότερη αναλογία και πλήρως μεταλλικό σώμα.

Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy Tab S6: Διέρρευσαν φωτογραφίες του high-end tablet, ίσως δεν δούμε Tab S5

Το επερχόμενο Samsung Galaxy Tab S6 φαίνεται να είναι εξοπλισμένο με δύο πίσω κάμερες, κάτι που βλέπουμε ιδιαίτερα σπάνια σε tablets. Ούτε τα high-end iPads δεν είχαν ποτέ δύο κάμερες, διότι οι χρήστες δεν χρησιμοποιούν σχεδόν ποτέ τις συσκευές αυτές για τη λήψη φωτογραφιών.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι είδους θα είναι η δεύτερη κάμερα, αλλά βασιζόμενοι στην αγορά των smartphones τότε κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένας ευρυγώνιος φακός.

Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy Tab S6: Διέρρευσαν φωτογραφίες του high-end tablet, ίσως δεν δούμε Tab S5

Επιπλέον, σύμφωνα με τις εικόνες του leak, το Samsung Galaxy Tab S6 θα διαθέτειμαγνητική βάση για το stylus. Σύμφωνα με το SamMobile το stylus θα είναι bluetooth-enabled, όπως αυτό του Note 9, και θα φορτίζει ασύρματα όταν είναι πάνω στο tablet.

Ωστόσο, η θέση της βάσης του stylus δεν θα είναι καθόλου βολική. Για να το φορτίσει ο χρήστης θα πρέπει να μην χρησιμοποιεί το tablet και να το τοποθετήσει πάνω σε σταθερή επιφάνεια με την οθόνη προς τα κάτω.

Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy Tab S6: Διέρρευσαν φωτογραφίες του high-end tablet, ίσως δεν δούμε Tab S5

Κατά τα άλλα, οι φήμες θέλουν το Samsung Galaxy Tab S6 να έχει high-end χαρακτηριστικά, όπως 6GB μνήμη RAM, 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, Snapdragon 855, Android 9 Pie και 10,5 ιντσών οθόνη.

Ενδιαφέρον είναι να σημειώσουμε ότι η Samsung ποτέ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το Samsung Galaxy Tab S5, παρά τη διάθεση του midrange Tab S5e. Ίσως τελικά η Samsung αποφάσισε να παραλείψει το 5, όπως η Apple το 9.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.

Smartphones Android 11 featured Galaxy S10

Τα Samsung smartphones και tablets που θα λάβουν αναβάθμιση σε Android 11 (One UI 3.0)

Η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα το χρονοδιάγραμμα της για όλα τα smartphones και tablets που θα αναβαθμιστούν σε Android 11 (One UI 3.0).

Smartphones Galaxy S10 Samsung Galaxy A51 Samsung Galaxy A71

Η επίσημη λίστα των συσκευών Samsung που θα λάβουν τρεις αναβαθμίσεις λογισμικού

Η Samsung ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της τη λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές, με αρκετές εκπλήξεις, όπως smartphones της σειράς A.

Gear Android Samsung Samsung Android Tablets

Samsung Galaxy Tab S6 Lite: Επίσημα με S Pen, οθόνη 10.4 ίντσες και μπαταρία 7.040mAh

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite ανακοινώθηκε επίσημα με S-Pen, οθόνη των 10.4 ιντσών και μπαταρία χωρητικότητας 7.040mAh.