Samsung Galaxy Tab S7: Με LTPS οθόνη 11 ιντσών, 120Hz και Snapdragon 865+

, Samsung Galaxy Tab S7: Με LTPS οθόνη 11 ιντσών, 120Hz και Snapdragon 865+

Μπορεί το Galaxy Tab S7+ να είναι αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις μεταξύ των δύο tablet της Samsung, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι και η μικρότερη, πιο προσιτή πρόταση της εταιρείας προσφέρει την ίδια εμπειρία ταχύτητας, απόκρισης αλλά και όλες τις βελτιωμένες λειτουργίες του Plus μοντέλου.

Μικρότερο μέγεθος, ίδιες δυνατότητες

Η μεγαλύτερη διαφορά των δύο μοντέλων είναι στην οθόνη τους, όχι μόνο στο μέγεθος αλλά και τον τύπο. Το Galaxy Tab S7 έρχεται με οθόνη 11 ιντσών τεχνολογίας LTPS και όχι AMOLED, με πιστοποίηση χαμηλής εκπομπής μπλε φωτός και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Τα μικρά και συμμετρικά bezel, μόλις 8,95 χιλιοστών, συνδυάζονται με το πάχος των 6,34 χιλιοστών και το βάρος των 498 γραμμαρίων για να προσφέρουν μία premium εμπειρία χρήσης.

Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχει κάποια διαφορά με το Plus μοντέλο, καθώς και το Galaxy Tab S7 έρχεται με τον επεξεργαστή Snapdragon 865+, συνοδευόμενο από 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μεγάλη διαφορά στις δύο συσκευές βρίσκεται στη μπαταρία, η οποία στο απλό μοντέλο ανέρχεται στα 8.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης έως και 45W (στη συσκευασία περιλαμβάνεται φορτιστής 15W).

Αίσθηση πραγματικής γραφής και μετατροπή σε laptop

Όπως και το Plus μοντέλο, έτσι και στο μικρότερο βλέπουμε το ανανεωμένο S Pen, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία, με χαμηλό latency για αίσθηση γραφής σα να χρησιμοποιείτε πραγματικό στυλό. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ο μαγνητικός χώρος αποθήκευσης και φόρτισης του νέου S Pen, ενώ από πάνω υπάρχουν οι αισθητήρες των 13MP (κύριος) και 8MP (ultra-wide).

H συσκευή μπορεί να μετατραπεί σε laptop, καθώς ο συνδυασμός της θήκης Book Cover Keyboard με το νεότερο OneUI 2.5 ανεβάζει ακόμα περισσότερο την εμπειρία DeX, προσφέροντας πραγματικό multitasking, σα να χρησιμοποιείται οποιοδήποτε κανονικό laptop. Επιπλέον, τα τέσσερα ηχεία AKG των 1.6W σε συνδυασμό με τη 3D surround εμπειρία που προσφέρει η τεχνολογία Dolby Atmos, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την κινηματογραφική ή μουσική εμπειρία του χρήστη.

Το Samsung Galaxy Tab S7 θα κυκλοφορήσει σε Mystic Black και Mystic Bronze, ενώ η θήκη Book Cover Keyboard θα κυκλοφορήσει μόνο σε μαύρο χρώμα. Η τιμή της συσκευής (κυκλοφορεί μόνο με 128GB) για την έκδοση Wi-Fi only ανέρχεται στα 729 ευρώ, ενώ όποιος θέλει και LTE σύνδεση θα πρέπει να πληρώσει 829 ευρώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Μάλιστα. Περιθώρια σχεδόν 1 εκ.εν έτει 2020, οθόνη LCDPS στις 11 ίντσες και βάρος μισό κιλό. Κια για αυτό θέλουν ένα 800άρι. Πραγματικά οι ηλίθιοι που σχεδίασαν τις ταμπλέτες της Samsung έχουνε δουλέψει ποτέ ταμπλέτα στην ζωή τους; Ξέρουν τι είναι και γιατί την χρησιμοποιεί ο κόσμος; Δίκαια τα iPad τους έχουνε σβήσει στην κατηγορία.

Αρχιμήδης

Μάλιστα.
Ipad Pro 11 2020: IPS LCD, 82.9% screen-to-body ratio, πάχος 5,8mm, 471g
S7 Tab: LTPS IPS LCD, 83.6% screen-to-body ratio, πάχος 6,3mm, 498g

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.