Smartphones

Samsung Galaxy Wide: Επίσημα με οθόνη 5.5″ HD και κάμερα 13MP

H Samsung ανακοίνωσε ένα ακόμη smartphone, το οποίο ανήκει στη σειρά Galaxy και ονομάζεται Samsung Galaxy Wide. Έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz, οθόνη 5.5 ιντσών HD και μνήμη RAM στα 2GB.

Η ενσωματωμένη μνήμη του Samsung Galaxy Wide είναι 16 GB με δυνατότητα επέκτασης, η κάμερα 13 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και η μπαταρία είναι στα 3000mAh. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow out-of-the-box και έχει υποστήριξη για T-DMB (terrestrial digital multimedia broadcasting).

Η τιμή του είναι περίπου στα 275 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στην Ν. Κορέα σε 1-2 εβδομάδες. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν και πότε θα γίνει διαθέσιμο στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

Σχόλια

  • Αλλη μια πανακριβη συσκευη απο τη Samsung...με επεξεργαστη του lg g4c που κοστιζει 90$...μπραβο samsung

  • @tarif16 ποσα εκατομμυρια εχεις?ειναι απο τα πιο ακριβα κινητα που υπαρχουν..με τοσα λεφτα παιρνεις Xiaomi mi5 που ειναι ισαξιο με το s7...τι φαση???

  • @Eragon
    μάλλον δεν πιάνεις την ειρωνεία για το απαράδεκτο της συσκευής....μιλάμε για epic fail συσκευή που,όμως,θα βρει ανταπόκριση από άσχετους υποψήφιους αγοραστές!!!

    ...κι εκατομμύρια να είχα,τέτοιο πράμα δεν το έπαιρνα!!...παίζω με vfm συσκευές!!

  • @tarif16
    Ετσι μαλιστα...γιατι απο Samsung αξιζει μονο η σειρα S...αν και λιγο τσιμπημενη τιμη...τα low/mid-range ουτε καν...παιρνεις ναυαρχιδα με τα λεφτα του A5(2016)...αλλα τες πα..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.