Το εύκαμπτο Samsung Galaxy X είναι τελικά… rugged smartphone;

εύκαμπτο Samsung Galaxy X rugged smartphone, Το εύκαμπτο Samsung Galaxy X είναι τελικά… rugged smartphone;

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες για την κυκλοφορία ενός φουτουριστικού smartphone από την Samsung με κωδική ονομασία Galaxy X, το οποίο θα μπορούσε να λυγίσει ή ακόμα και να διπλώσει, ενσωματώνοντας εύκαμπτη οθόνη και ευλύγιστο σώμα.

Μάλιστα, εξαιτίας των πολλών πατεντών που κατέθετε ο κατασκευαστής για κινητά με αναδιπλούμενα panels, το τεχνολογικό κοινό ήταν σίγουρο για την κυκλοφορία του X.

Όπως συμβαίνει όμως σε κάθε κατηγορία ειδήσεων, έτσι και στον τεχνολογικό χώρο δεν ισχύει τίποτα στα σίγουρα αν δεν το ανακοινώσει η ίδια η εταιρεία. Παρά την πληθώρα υποτιθέμενων διαρροών και βάσιμων πληροφοριών, φαίνεται πως η Samsung έχει εντελώς διαφορετικά πλάνα από αυτά που νόμιζε η πλειοψηφία των αναλυτών, τουλάχιστον αναφορικά με το Galaxy X. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον, ίσως και μέσα στην νέα χρονιά, ο Κορεάτης κολοσσός να κυκλοφορήσει μια φουτουριστική συσκευή με εύκαμπτο σώμα, όμως αυτή δεν θα είναι το X που μοιάζει να είναι ακριβώς η αντίθεση πρόταση…

εύκαμπτο Samsung Galaxy X rugged smartphone, Το εύκαμπτο Samsung Galaxy X είναι τελικά… rugged smartphone;

Σύμφωνα με ένα άρθρο που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο της Sammie και αφορά την διάθεση ισχυρού LTE σήματος σε συρμούς τρένων και μετρό στην Νότια Κορέα, γινόταν αναφορά σε ένα σκληροτράχηλο rugged smartphone για επαγγελματίες, το οποίο (μεταξύ άλλων) θα υποστηρίζει την νέα τεχνολογία LTE-R. Η κωδική του ονομασία είναι SM-G888N0. Όλο αυτό το διάστημα, η συντριπτική πλειοψηφία των διαρροών περί ενός ευλύγιστου κινητού αφορούσαν μια συσκευή με κωδικό G888N0, αλλά εφόσον η Samsung επίσημα το κατέταξε στις rugged προτάσεις της, δεν έχουμε παρά να συμβιβαστούμε.

Εν τέλει, το φουτουριστικό, λεπτό, όμορφο και ευλύγιστο Galaxy X απεδείχθη ένα βαρύ, παχύ, “σκληρό” κινητό με design που μάλλον δεν θα συναρπάζει (λόγω της ιδιαιτερότητας του). Ενδέχεται πάλι η Samsung να εκπλήξει τους πάντες και να παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο rugged smartphone, αλλά κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο ως προς την υλοποίηση του. Μάλλον, προς το παρόν, θα αρκεστούμε με τα επερχόμενα Galaxy S9/S9+ και θα αφήσουμε την υλοποίηση εύκαμπτων τηλεφώνων για λίγο αργότερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

μπορει να ειναι τοσο σκληρο που να πεταει ακτινες Χ, γι’αυτο και το ονομα. Πουλανε ακομα τα κλασσικα κινητα και τα κινητα τυπου s8, εχουν μελλον , δεν προκειται να βγαλουν αναδιπλουμενο συντομα απ’οτι φαινεται , μακαρι να το εκαναν , αλλα θα αλλαζε και εντελως η μοδα , δεν συμφερει

alekos

Mακάρι να μην ισχύει.Θα είναι η μεγαλύτερη τεχνολογική καινοτομία του 2018 αν τελικά γίνει!

keysmith

είμαι περίεργος να το δω στην πράξη, αλλά δεν την βλέπω πολύ πρακτική την ιδέα. Ακόμα και ο τρόπος που κλείνει είναι σε πάχος γεμάτου πορτοφολιού. Δύσκολο να σε κερδίσει.

Theo

Αν δεν το φτιάξει σωστά η Samsung θα το κάνει καμία Xiaomi. Και αντε να τρέχουν και να μην φτάνουν μετά. Από το Mi mix φτάσαμε στο iPhone x σε λίγους μήνες, φαντάσου τι θα γίνει αν βγει εύκαμπτο κινητό…

Makis

Theo σωστός όπως το λες κάποιος πρέπει να τους ξυπνάει απο τον λήθαργο

bezilys

Μακάρι να μην βγει ότι χειρότερο θα είναι!!!

giorgosgek

Ισχυει , αλλα χρειαζονται πατεντες , γενικα τεχνογνωσια και καποιον να κατασκευαζει ευκαμπτες οθονες η και μπαταριες. Τοσα χρονια οι μεγαλες εταιρειες , κατι προτοτυπα εβγαζαν μονο και το παλευαν με δυσκολια . Ας ελπισουμε να γινει η αρχη

Beowolf Ahates

Δεν μπορούν να βάλουν αποτύπωμα στην οθόνη και θα βγάλουν αναδιπλούμενη?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.