Samsung Galaxy X: Έρχεται το 2017 με 4K αναδιπλούμενη οθόνη;

Αυτό που περιμένουν φέτος οι fans της Samsung είναι η ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 6, που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι και στη συνέχεια τα βλέμματα θα στραφούν στη νέα χρονιά και τις ναυαρχίδες που θα ανακοινώσουν οι Κορεάτες το 2017.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Sammobile, η Samsung με τη νέα χρονιά ετοιμάζεται να λανσάρει 5 smartphones επιπέδου ναυαρχίδας.

Στις αρχές του έτους θα ξεκινήσει με τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 edge, όπως κάνε κάθε χρόνο με τη σειρά S. Αργότερα μέσα στο δεύτερο μισό του 2017 θα ακολουθήσει η σειρά του Galaxy Note με τα Samsung Galaxy Note 7 και Samsung Galaxy Note 7 edge αλλά και το Samsung Galaxy X.

Τα S και Note αναφέρεται ότι θα ενσωματώνουν οθόνες QHD Super AMOLED (RGB subpixel arrangement). Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το Samsung Galaxy X, που αναμένεται με αναδιπλούμενη οθόνη ανάλυσης 4K (και PenTile subpixel arrangement). Τα σχέδια της Samsung για αναδιπλούμενο κινητό, υπάρχουν πολύ καιρό και έχουμε μιλήσει για το λεγόμενο Project Valley, το οποίο πλέον φαίνεται ότι θα πάρει σάρκα και οστά μέσω του Samsung Galaxy X.

Θεωρείται ότι το Samsung Galaxy X θα διπλώνει στο μισό, σαν πορτοφόλι, κάνοντας τη μεταφορά του πιο εύκολη.

samsung galaxy x foldable, Samsung Galaxy X: Έρχεται το 2017 με 4K αναδιπλούμενη οθόνη;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Το μελλον στα smartphones ειναι οι edge-to-edge οθονες και αργοτερα τα foldable συσκευες…και οχι οι 8K οθονες 7″!

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΣΤΡΑΚΟΣΑ

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ME SAMSUNG GALAXY X ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 2017

VasiliS7edge

Galaxy U ρε Samy όχι X. Το U παραπέμπει σε foldable συσκευή…. Λέμε τώρα, όχι ότι δεν θα το ξέρουν και οι πέτρες για το πιο μοντέλο είναι.

Νίκος

ΚΆΘΕ χρόνο τα ίδια ακούμε. Κάποια στιγμή θα γίνει αλλά αρχικά θα είναι πολύ άσχημο και μη πρακτικο. Θα περάσουν κάμποσα χρόνια μέχρι να υλοποιηθει κάτι τέτοιο σωστά. Το αποκλειω για του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.