Samsung Galaxy Xcover 4: Ανθεκτικό σε.. όλα και με τιμή 259 ευρώ

Η Samsung παρουσίασε τον συνεχιστή της σειράς Xcover, μιας οικογένειας ανθεκτικών και στιβαρών smartphones. Το Galaxy Xcover 4 είναι η νέα πρόταση της Sammy και η συσκευή υπόσχεται να υπομείνει τα… πάνδεινα. Μπορεί τα τεχνικά του χαρακτηριστικά να μην είναι εντυπωσιακά, η αντοχή του κινητού όμως είναι κορυφαία και εγγυημένη από τον Κορεάτη κατασκευαστή.

Το Xcover 4 έχει πιστοποίηση IP68, που σημαίνει πως μπορεί να λειτουργήσει έως και 1,5 μέτρο κάτω από το νερό, ενώ είναι πλήρως ανθεκτικό στην σκόνη. Επιπλέον, το smartphone είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το MIL-STD 810G standard του Αμερικάνικου στρατού για να είναι σε θέση να αντέξει ακραίες θερμοκρασίες, αλλά επίσης να είναι άτρωτο από ρίψεις και χτυπήματα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά φορώντας γάντια (σχεδόν) όλων των ειδών, χωρίς να χρειάζονται ειδικά ζευγάρια για smartphones. Αν θέλετε ένα κινητό τηλέφωνο για να αντέξετε μια πιθανή Αποκάλυψη, το Xcover 4 είναι η καταλληλότερη επιλογή.

Στο εσωτερικό της συσκευής συναντάμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.4 GHz συνοδευόμενο από μνήμη RAM 2 GB, με τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο να είναι 16 GB (10.1 GB εξ’ αυτών είναι ελεύθερα για τον χρήστη). Να σημειωθεί πως μπορείτε να προχωρήσετε σε επέκταση της χωρητικότητας μέσω MicroSD, έως και 256 GB. Η μπαταρία είναι της τάξης των 2800 mAh που μπορεί να κρατήσει το κινητό αρκετές ώρες μακριά από την πρίζα. Αναφορικά με την οθόνη, εκείνη έχει μέγεθος 5 ίντσες ανάλυσης 720×1280 pixels (294 pixel ανά ίντσα). Τέλος, η κύρια κάμερα είναι 13 Megapixel και μπορεί να προχωρήσει σε λήψεις ακόμα και κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, ενώ ο εμπρόσθιος φακός “αισθάνεται” 5 MP.

Η Samsung θα διαθέσει το Xcover 4 μόνο σε μαύρο χρώμα, με προ-εγκατεστημένο το Android 7.0 Nougat και η τιμή του στην Ευρώπη θα είναι τα 259 ευρώ. Αν το νέο smartphone σας κίνησε το ενδιαφέρον, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο, όπου και θα το βρείτε στα ράφια των καταστημάτων. Αναμφίβολα, η νέα πρόταση της Samsung είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, ειδικά αν εργάζεστε σε χώρους όπου οι συνθήκες είναι δυσμενείς ή είστε δραστήρια άτομα και θέλετε ένα κινητό για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις σας. Με το Xcover 4 μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, όσο και αν το τυραννήσετε..!

Samsung Galaxy Xcover 4 official, Samsung Galaxy Xcover 4: Ανθεκτικό σε.. όλα και με τιμή 259 ευρώ

Samsung Galaxy Xcover 4 official, Samsung Galaxy Xcover 4: Ανθεκτικό σε.. όλα και με τιμή 259 ευρώ

Samsung Galaxy Xcover 4 official, Samsung Galaxy Xcover 4: Ανθεκτικό σε.. όλα και με τιμή 259 ευρώ

Samsung Galaxy Xcover 4 official, Samsung Galaxy Xcover 4: Ανθεκτικό σε.. όλα και με τιμή 259 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

Ακόμη μία σαπιοσυσκευή με υποδέεστερα χαρακτηριστικά που θα έχει Nougat, ενώ Ναυαρχίδες που βρίσκονται στην κυκλοφορία ΚΑΙ δεν θα πάρουν (Note 4) και ΗΔΗ s6,s7, Note 5 περιμένουν πότε θα φιλοτιμηθεί η σαπιοεταιρεία…
Καλά τους κάνει όμως όλους…αυτοί βλέπετε τα έχουν στάξει ήδη…άστους να περιμένουν…και κορόιδευέτε τους.

lsantas

μαζί με το 3310 ένα από τα κινητά χωρίς θήκη.

VasiliS7Edge

Ρε Χρησταρα δεν είναι για σένα. Υπάρχει κόσμος που το θέλει όμως.

VasiliS7Edge

Επίσης τέτοια καούρα για το Nugat πραγματικά να συναντηθούμε κάπου να στην βάλω με δικιά μου ευθύνη. Υπομονή θέλει.

ChristosT

Όταν βγεί Nougat για Note 4c πές μου να σου το στείλω…

VasiliS7Edge

Το Note 4 ξεκίνησε με KitKat και έχει πάρει ήδη Lollipop και Marshmallow. Δεν νομίζω να πάει σε Nougat όχι ότι δεν μπορεί η συσκευή αλλά γιατί θέλει προγραμματιστες να το κάνουν optimize που τώρα ασχολούνται με άλλες συσκευές πιο νέες. Εγώ στην θέση σου θα πέταγα μια Custom μέχρι να πάρω το 8. Εσύ ξέρω δεν θα ξανά πάρεις Samsung.

ChristosT

[τώρα ασχολούνται με άλλες συσκευές πιο νέες]…
Η γνωστή sammy…τί πρωτότυπο ε;
Κάθε μήνα και απο μία.
Εσύ πάλι θα τρέξεις να πάρεις το Note 8, ε;
Άν έχει τέτοιους πελάτες, καλά κάνει…μετά λέμε για άλλους…
Σαπιοεταιρεία μιλάμε…
Εννοέιτε οτι δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά Sam…ΟΥΤΕ κάν…
Το δίς εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού.

bezilys

Τα χαρακτηριστικα είναι για γέλια αλλά εντάξει τουλαχιστον δικαιολογουνται λόγο της τιμής…..τώρα το άλλο με την αποκάλυψη τι το θέλατε χαχα άμα γίνει αποκαλύψει κανένα κινητό δεν θα λειτουργεί!τώρα το άλλο με τα γάντια έχω απορία τώρα το έβαλε η Samsung στα κινητά της ή το είχε και από πριν, διορθώστε με αν κάνω λάθος,διότι Εχω λειτουργία γαντιών στο κινητό μου που είναι του 2013 μοντέλο και μου αδιανόητο εν έτη 2017 η λειτουργία με γάντια….

Ιωάννης jb

bezilys.. Μία χαρά είναι το κινητό εμένα μου αρέσει…
Για τα τεράστια περιθώρια του δε βλέπω σχόλια..
Περίεργο!! Α ξέχασα δεν είναι Sony, είναι samsung

Nikos6

Ο άλλος σχολιάζει τα bezels σε ένα Samsung smartphone που είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για να είναι ανθεκτικό.. Τι κόμπλεξ πια.

Ιωάννης jb

Εσύ όταν σχολιαζεις για τα περιθώρια του xz premium που έχει τα πάντα όλα πάνω του καλύτερα είναι??
Μόνος σου λες ότι όσο περισσότερα έχει ένα smartphone τόσο μεγαλύτερα περιθώρια θα έχει…
Το Sony που εσύ κ πολλοί άλλοι άσχετοι κραζετε για τα υποτίθεται μεγάλα περιθώρια έχει από στέρεο ηχεία μέχρι αδιαβροχοποιηση… Κ από κορυφαία στο κόσμο οθόνη μέχρι κορυφαία στο κόσμο κάμερα κ design!!!

Κ στη τελική αν το πάμε έτσι εδώ ούτε specs μας δίνει η samsung ούτε τπτ μονάχα ένα τηλ που θα έχει αυξημένη αντοχή, τέταρτο στη σειρά ειναι, που είναι η πρόοδος???? αφού λέτε ότι η εταιρία ακολουθεί τη μόδα γιατί δεν το έκαναν με αναλογία οθόνης-συσκευής κοντά στο 70%??
Όπου σας συμφέρει κράζετε

jonjon

Ωραία ήρθε η ώρα να αλλάξω το 3 της γυναίκας μού!

Nikos6

Μιλάμε για στόκο.. Αυτό το κινητό απευθύνεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο target group που δεν τους νοιάζει αν η οθόνη έχει αναλογία 60% ή 70%. Τους νοιάζει η ανθεκτικοτητα και να έχουν και ένα smartphone μαζί. Εγώ σχολίασα την κάμερα του xy premium που είναι τρομερή, σύμφωνα με αυτά που είδαμε μεχρι τώρα. Τώρα φυσικά και θα σχολιάσω το design αφού είναι σαν ένα τούβλο. Εγώ δεν θα το πάρω για αυτόν το λόγο αν και πότε δεν με ένοιαξε το design και φαντάζομαι πάρα πολύς κόσμος συμφωνεί μαζί μου.. Αλλά ξέχασα εμείς είμαστε οι άσχετοι και εσύ ο σχετικός

Alex

…πραγματικά να συναντηθούμε κάπου να στην βάλω με δικιά μου ευθύνη. Υπομονή θέλει.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ιωάννης jb

Nikos6.. Που ξέρεις ότι δε τους νοιάζει η αναλογία??
Άντε παρατα μας ρε ασχετε που θα μας πεις κ ότι ο κόσμος δε κοιτάει το design…
Θα πεις τπτ σωστό??
Α και που σαι η κακογουστια σου είναι εμφανής κ από άλλα σχόλια εδώ μέσα..

Nikos6

Πως γίνεται όταν το πλήθος λέει ότι είναι άσχημο να έρχεσαι εσύ και να λες και το αντίθετο αλλά και ότι είμαστε άσχετοι.. Μάλλον στραβός είναι ο γιαλός

Nikos6

Όταν ξεπεράσεις τα κόμπλεξ σου τότε μπες σε ένα τεχνολογικό site. Εγώ έχω s7 edge και το λέω ότι δύσκολα θα ξαναπάρω Samsung. Έχει κάποια features που είναι πολύ καλά αλλά όχι δεν αξίζει για τα 700+. Όταν η Sony θα σταματήσει να βγάζει τούβλα ίσως την προτιμήσει ο κόσμος.. Ίσως την προτιμήσω και εγώ. Πάντως ποτέ δεν έχω ακούσει κάποιον να λέει θα πάρω Sony.. Όλοι είναι άσχετοι?
Μία διόρθωση. Στο παραπάνω ποστ όταν έλεγα ότι οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί μου εννοούσα ότι δεν θα προτιμήσουν το Sony λόγω design και όχι ότι δεν τους ενδιαφέρει το design.

Tolis

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο καθε μπετοβλακας εδω μεσα ουρλιαζει για κατι που δεν τον αφορα. Χρησιμοποιω τα xcover απο το πρωτο μοντελο και με δεν εχω κανενα παραπονο, αν ψαχνεις για ενα smartphone που να το καθαριζεις με microfiber πανι και να το φιγουραρεις πανω στο τραπεζι που πινεις καφε ολη μερα σαν γνησιος Ελληνας τεμπελης τοτε εισαι σε λαθος αρθρο, για ολους τους αλλους που θελουν ενα τηλεφωνο για καθε ωρα και στιγμη και σε οποιαδηποτε κατασταση απο οικοδομη μεχρι βουνο δεν υπαρχει καλυτερο.

Vag Vouk

Παίδες το design σίγουρα απασχολεί σχεδόν τους περισσότερους χρήστες, αλλά
υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό, όπως εγώ που στην εργασία μου πρέπει να απαντήσω μια κλήση ή ένα email με χέρια βρεγμένα ή λερωμένα με χώματα.
Θα έκανα παράχωρηση και σε τεχνικά χαρακτηριστικά και πιθανότατα στο μέγεθος αν και η τιμολόγηση είναι σε λογικά επίπεδα.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις που καλύπτουν όλα τα
γούστα-ανάγκες και δεν χρειάζεται να μαλώνουμε σαν να είμαστε μέτοχοι των εταιρειών.

mgkalafatas

Είμαι φανατικός βουνήσιος πεζοπόρος και ανεβάζω τις πορείες μου στο Wikiloc. Χρειάζεται να σταματάω κατά την πορεία και να φωτογραφίζω διάφορα σημεία για τα waypoints της διαδρομής. Όταν βρέχει φοράω γάντια κρατώντας τα μπατόν. Επειδή είμαι και φανατικός φωτογράφος θέλω η φωτογραφκή μηχανή του να έχει φωτεινό φακό , εδώ έχουμε f/1.9 διάφραγμα. Δεν το θέλω για παιχνίδια. Πιστεύω ότι το Samsung Xcover 4 με καλύπτει πλήρως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.