H Apple πατεντάρει τον… μαγνητικό αντικαταστάτη του Lightning
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Τετάρτη, 28/08/2019 · Αλέξανδρος Παππάς
Η Samsung παρουσίασε το Galaxy XCover 4s, την τελευταία προσθήκη στη σειρά των ανθεκτικών συσκευών Galaxy XCover. Το νέο Galaxy XCover 4s διαθέτει κάμερα 16 Megapixel και οκταπύρηνο επεξεργαστή για βελτιστοποιημένη απόδοση, ενώ παράλληλα διατηρεί τη διάσημη αντοχή του.
Η κυκλοφορία του Galaxy XCover 4s επαναφέρει το ειδικό κουμπί XCover, που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να εξατομικεύσουν πλήρως τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν συχνότερα. Είτε πρόκειται για την ενεργοποίηση του LED Φακού (LED Torch Light) ή της κάμερας της συσκευής, όλα γίνονται με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.
Το Galaxy XCover 4s φέρει βελτιώσεις στην καθημερινή χρήση, λόγω του αναβαθμισμένου οκταπύρηνου επεξεργαστή 1.6GHz και του επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου 32GB, διπλάσιο του προκατόχου του.
Οι φωτογραφικές λήψεις έχουν βελτιωθεί σημαντικά με μια πανίσχυρη κάμερα στην πίσω όψη ανάλυσης 16MP που υποστηρίζει τη λειτουργία Quick Launch (Γρήγορη Εκκίνηση), επιτρέποντας στους χρήστες τη λήψη φωτογραφιών στη στιγμή, με διπλό κλικ στο κουμπί Home.
To XCover 4s κυκλοφορεί με πιστοποίηση IP681 και αντοχής στην πίεση σύμφωνα με το Πρότυπο του Στρατού των ΗΠΑ, διαβεβαιώνοντας πως είναι κατασκευασμένο για να αντέξει σε οποιοδήποτε ακραίο περιβάλλον χρήσης.
Οθόνη: 5″ LCD
Κάμερα:16MP F1.7
Selfie: 5MP F2.2
Διαστάσεις: 145.9×73.1×9.7 χλστ.
Οκταπύρηνος επεξεργαστής
Μνήμη RAM 3GB
32GB ενσωματωμένη μνήμη
Micro SD (έως και 512GB)
Μπαταρία 2800mAh (αποσπώμενη)
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ