Samsung Galaxy Xcover 5: Έρχεται σύντομα με τριπλό LED flash;

Samsung Galaxy Xcover 5 κυκλοφορία, Samsung Galaxy Xcover 5: Έρχεται σύντομα με τριπλό LED flash;

Φωτογραφία μιας συσκευής Samsung που εικάζεται ότι είναι το Galaxy Xcover 5 ανέβασε ο Roland Quandt στο Twitter.
Ο Quandt, που είναι γνωστός για τις διαρροές του ανάρτησε στο Twitter τη φωτογραφία αναφέροντας: «Έχει δει κανείς αυτό;».

Στην εικόνα διακρίνεται μια rugged συσκευή με μία κάμερα στην πλάτη με τριπλό LED flash. Επίσης η κατασκευή της συσκευής μοιάζει με τα υπόλοιπα Galaxy Xcover.

Το τριπλό LED flash δεν είναι πρωτόγνωρο, αλλά μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το Android Headlines, σε παγκόμιο επίπεδο διατέθηκε μόνο στο Lumia 950 το 2015.

Όσο για το Xcover 5, όπως και οι προκάτοχοί του θα διατεθεί μόνο σε επιλεγμένες αγορές σε Ευρώπη, Ασία και στον Καναδά. Να υπενθυμιστεί ότι το Galaxy Xcover 4 ανακοινώθηκε έναν χρόνο νωρίτερα, τον Μάρτιο του 2017 και έγινε διαθέσιμο για αγορά τον Απρίλιο. Οπότε είναι πολύ πιθανό να το δούμε σύντομα.

Η συσκευή γενικά απευθύνεται σε καταναλωτές που θέλουν μια mid-range συσκευή, σε προσιτή τιμή, η οποία όμως είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.

Το Galaxy Xcover 4 διέθετε 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο. To Xcover 5 αναμένεται με το Exynos της σειράς 7000 και ίσως αυξήσει τον αποθηκευτικό του χώρο, ενώ εικάζεται ότι θα διατηρήσει την IPS LCD οθόνη 5 ιντσών. Για την τιμή του αναμένεται να διατίθεται στα 300 δολάρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Δεν έχουν τι να προσθέσουν για προμοσιον και βάζουν και άλλα φωτάκια.. Χάχα κλάμα

giorgosgek

@Theo τοσα προσθετει καθε φορα , τα κινητα της ειναι παντα υπερφορτωμενα με features . Επισης καποια κινητα εχουν 10 “φωτακια” , η apple εβαλε 4 φωτακια απο το 7αρι τα οποια κανουν τη μιση δουλεια απο το ενα των galaxy…just saying

giorgosgek

Εχω ενα προαισθημα οτι στο επομενο galaxy θα βγει ο heart rate sensor και θα μπει το τριπλο led , μακαρι να βγει ψεμα

Axel

Lumia 950=αγάπη

vlassis

ποτε θα ερθει ελλαδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.