Samsung Galaxy XCover6 Pro: Επίσημα με 5G και αντικαταστάσιμη μπαταρία

Galaxy XCover6 Pro, Samsung Galaxy XCover6 Pro: Επίσημα με 5G και αντικαταστάσιμη μπαταρία

Έφτασε το νέο Galaxy XCover6 Pro, το πρώτο rugged smartphone της Samsung με υποστήριξη 5G, που φέρνει σχεδόν όσα θα θέλαμε από ένα τηλέφωνο του 2022.

Ξεκινώντας με την οθόνη, διαθέτει μια PLS LCD 6,6 ιντσών με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Χάρη στην αυξημένη ευαισθησία αφής, η οθόνη του XCover6 Pro μπορεί να λειτουργήσει εύκολα ακόμα και με γάντια ή βρεγμένα χέρια. Η οθόνη προστατεύεται επίσης από το τελευταίο Corning Gorilla Glass Victus+.

Galaxy XCover6 Pro, Samsung Galaxy XCover6 Pro: Επίσημα με 5G και αντικαταστάσιμη μπαταρία

Είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη IP68 και συμβατό με το MIL-810H. Οι διαστάσεις του τηλεφώνου που αναφέρονται είναι 168,8×79,9×9,9mm και ζυγίζει 235 γραμμάρια.

Το XCover6 Pro υποστηρίζει 5G και Wi-Fi 6E.  Ο επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 778G που κουμπώνει με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD.

Galaxy XCover6 Pro, Samsung Galaxy XCover6 Pro: Επίσημα με 5G και αντικαταστάσιμη μπαταρία

Το τηλέφωνο έχει μπαταρία 4.050 mAh που βρίσκεται πίσω από μια αφαιρούμενη πλαστική πλάτη. Φορτίζει έως και 15 W με το παρεχόμενο καλώδιο και διαθέτει μόνο καλώδιο USB-C στη συσκευασία, ενώ ο φορτιστής πωλείται χωριστά. Ακόμα, έχει ένα προγραμματιζόμενο κουμπί push-to-talk.

Όσον αφορά στις κάμερες, έχει κύρια κάμερα 50MP με διάφραγμα f/1,8, η οποία βρίσκεται δίπλα σε μια ultra-wide 8MP με διάφραγμα f/2,2. Υπάρχει μια κάμερα selfie 13 MP στο μπροστινό μέρος. Τρέχει Android 12 με το OneUI, ενώ άλλα χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη λειτουργία ενίσχυσης ηχείου, υποδοχή ακουστικών και υποστήριξη Samsung DeX.

Galaxy XCover6 Pro, Samsung Galaxy XCover6 Pro: Επίσημα με 5G και αντικαταστάσιμη μπαταρία

Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο σε επιλεγμένες αγορές σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Με βάση φήμες η συσκευή θα κοστίζει περίπου 600€ αλλά επίσημες αναφορές δεν υπάρχουν. Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το XCover6 Pro στις 13 Ιουλίου μαζί με το tablet Galaxy Tab Active4 Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.