Samsung Galaxy XCover6 Pro και Tab Active4 Pro κυκλοφορούν 13 Ιουλίου

XCover6 Pro, Samsung Galaxy XCover6 Pro και Tab Active4 Pro κυκλοφορούν 13 Ιουλίου

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το φημολογούμενο ανθεκτικό smartphone Galaxy XCover6 Pro έδωσε η Samsung. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου σε μια διαδικτυακή εκδήλωση και δεν θα έρθει μόνη της. Μαζί της θα κυκλοφορήσει και το ανθεκτικό tablet Galaxy Tab Active4 Pro.

Το XCover6 Pro θα είναι το πρώτο ανθεκτικό smartphone Galaxy που έρχεται εδώ και λίγο καιρό και θα προσφέρει αφαιρούμενη μπαταρία για γρήγορες εναλλαγές εν κινήσει. Σύμφωνα με τα renders που διέρρευσαν, θα φέρει ένα τυπικό σχέδιο τηλεφώνου της σειράς XCover με σκληρό πλαστικό κάλυμμα με βαθμολογία IP68.

XCover6 Pro, Samsung Galaxy XCover6 Pro και Tab Active4 Pro κυκλοφορούν 13 Ιουλίου

Λέγεται ότι η συσκευή θα φέρει οθόνη 6,56″, chipset Snapdragon 778G με 6 GB RAM και 128 GB εσωτερική αποθήκευση και κύρια κάμερα 50 MP μαζί με μια απροσδιόριστη δευτερεύουσα μονάδα. Οι διαρροές κάνουν λόγο για χωρητικότητα μπαταρίας 4.500 mAh.

XCover6 Pro, Samsung Galaxy XCover6 Pro και Tab Active4 Pro κυκλοφορούν 13 Ιουλίου

Για το tablet προς το παρόν δε γνωρίζουμε τίποτα, αλλά τα leaks δείχνουν ενεργή υποστήριξη γραφίδας χωρίς αφαιρούμενη μπαταρία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung One UI

Samsung One UI 6.1.1.: Έρχεται σε παλαιότερες συσκευές Galaxy την επόμενη εβδομάδα

Μετά την κυκλοφορία του One UI 6.1.1. στο Galaxy S24, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Αποκτά τις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης του Z Fold 6

Η σειρά Galaxy S24 της Samsung έχει λάβει αρκετές ενημερώσεις από την κυκλοφορία, ωστόσο περιμένουμε μια σημαντική αναβάθμιση για την κάμερα.