Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και αναβαθμισμένο hinge, στα πρότυπα που Galaxy Z Fold 2.
Το Galaxy Z Flip ήταν το πρώτο foldable clamshell που κυκλοφόρησε παγκοσμίως, φέρνοντας όχι μόνο τα foldables σε μία πιο προσγειωμένη τιμή, σε σχέση πάντα με τα Galaxy Fold και Mate Xs, αλλά και προστασία Ultra Thin Glass. Η Samsung έχει ήδη προσφέρει ανανεωμένη έκδοση με το Galaxy Z Flip 5G, όμως περιμένουμε τη δεύτερη γενιά.
Σύμφωνα με τον leaker @chunvn8888 το Galaxy Z Flip 2 θα έρθει αρκετά βελτιωμένο. Αρχικά, θα προσφέρει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, κάτι που ζητούσαν οι χρήστες και από το πρώτο. Επίσης, θα έχει αναβαθμισμένο hinge, λογικά στα πρότυπα που Galaxy Z Fold 2. Μία ακόμα αναβάθμιση θα είναι νέο UTG με μεγαλύτερη αντοχή, ενώ θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχο του, χωρίς να γνωρίζουμε πόσο παραπάνω βέβαια.
Οι παραπάνω, σύμφωνα με την πηγή, είναι οι επιβεβαιωμένες αναβαθμίσεις. Αυτό που περιμένει επίσης ο Chun αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμα είναι ο μεγαλύτερος ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, καθώς ακόμα και η 5G έκδοση έχει 60Hz. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε αν θα υπάρξει άλλη, πέραν της μεγαλύτερης οθόνης, διαφορά στο design.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
Η Samsung επιταχύνει την τεχνολογία silicon photonics και στοχεύει σε πλήρη ενσωμάτωση με AI chips έως το 2028, με νέο roadmap που φτάνει μέχρι AI XPU συστήματα το 2029.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου