Samsung Galaxy Z Flip 3 5G: Με έμφαση στο χρώμα και το design

, Samsung Galaxy Z Flip 3 5G: Με έμφαση στο χρώμα και το design

To Samsung Galaxy Z Flip 3 5G είναι εδώ, επίσημα, με την έναρξη της εμπορικής διάθεσής του να γίνεται στις 27 Αυγούστου, στην τιμή των 1049 ευρώ. Το compact foldable της Samsung προτάσσει τον ευέλικτο χαρακτήρα και το εντυπωσιακό design στα βασικά ατού του.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια του Samsung Galaxy Unpacked event, το Samsung Galaxy Z Flip 3, είναι ένα μοντέλο που μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερες επιλογές εξατομίκευσης στον κάτοχό του, προσφέροντας ακόμα και επιλογές διχρωμίας, με ζωηρά χρώματα. Η κύρια οθόνη του είναι στις 6.7 ίντσες, όταν η συσκευή είναι πλήρως ανοιχτή, με ανάλυση Full HD+ και τεχνολογία Dynamic AMOLED 2x, ενώ η συχνότητα ανανέωσης είναι τα 120 Hz.

, Samsung Galaxy Z Flip 3 5G: Με έμφαση στο χρώμα και το design

Στο καπάκι, υπάρχει μία δεύτερη μικρότερη οθόνη διαγωνίου 1.9 ιντσών, Super AMOLED, με ανάλυση 260×512 pixels, η οποία μπορεί να δείξει περιεχόμενο και υποστηρίζει το scrolling. To Samsung Galaxy Z Flip 3 είναι το πρώτο foldable με πιστοποίηση IPX8 για το νερό, έχει αλουμινένιο πλαίσιο και γυαλί Gorilla Glass Victus.

, Samsung Galaxy Z Flip 3 5G: Με έμφαση στο χρώμα και το design

Η selfie κάμερα στο κέντρο της οθόνης είναι στα 10 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες των 12 Megapixel. H μνήμη RAM είναι στα 8 GB, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 128 ή τα 256 GB, σε συνδυασμό με τον οχταπύρηνο επεξεργαστή των 5 nm. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 11, με μία μπαταρία χωρητικότητας 3.300 mAh.

Στη χώρα μας, το Samsung Galaxy Z Flip 3 θα είναι διαθέσιμο στα 1049 ευρώ.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Πόσο όμορφο είναι ρε φίλε.. Κάθομαι σαν λακαμάς με το στόμα ανοιχτό και το κοιτάω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.