Samsung Galaxy Z Flip 5: Ενδέχεται να αναβαθμιστεί με νέο αισθητήρα κάμερας

Galaxy Z Flip 5, Samsung Galaxy Z Flip 5: Ενδέχεται να αναβαθμιστεί με νέο αισθητήρα κάμερας

H Samsung αναμένεται να φέρει πάρα πολλές αναβαθμίσεις στο Galaxy Z Flip 5 κατά τη διάρκεια του επερχόμενου καλοκαιριού.

Μεταξύ αυτών θα είναι η νέα και μεγεθυμένη οθόνη για να ταιριάζει με αυτό που προσφέρει η Oppo στο ντεμπούτο της τηλέφωνο clamshell με αναδιπλούμενη οθόνη. Θα υπάρξει και άλλη αναβάθμιση προδιαγραφών Galaxy Z Flip 5, προφανώς.

Προδιαγραφές κάμερας Samsung Galaxy Z Flip 5

Ένας αξιόπιστος tipster ισχυρίζεται ότι η Samsung ετοιμάζεται να αναβαθμίσει τον κύριο αισθητήρα κάμερας του Galaxy Z Flip 5. Δυστυχώς, αυτή η αναβάθμιση δεν περιλαμβάνει αύξηση της ανάλυσης του αισθητήρα πέρα ​​από τα 12MP που είναι διαθέσιμα τώρα στο Galaxy Z Flip 4. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο απογοητευτικό, δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός είναι ήδη στα 50MP αισθητήρων Sony IMX για τις κύριες κάμερες στα clamshell τηλέφωνα τους. Μένει να ακουστεί τι είδους αναβάθμιση έχει ετοιμάσει η Samsung για την κύρια κάμερα 12MP του Z Flip 5.

Αν και μπορεί να μην προσφέρει αυξημένη ανάλυση, η Samsung μπορεί να επιλέξει μεγαλύτερο αισθητήρα και μέγεθος pixel, το οποίο θα βελτίωνε τις δυνατότητες χαμηλού φωτισμού της κάμερας Z Flip 5, ενώ όλα τα άλλα είναι ίδια.

Από την άλλη πλευρά, εάν η Samsung αποφασίσει να ανταποκριθεί πλήρως στον ανταγωνισμό και να κυκλοφορήσει το Flip 5 με μια γίγαντα για πρότυπα clamshell εξωτερική οθόνη 3″+, ο χώρος για την τοποθέτηση ενός μεγαλύτερου αισθητήρα γίνεται ακόμη πιο περιορισμένος.

Στη συνέχεια, η αναβάθμιση θα μπορούσε να έχει τη μορφή μιας νεότερης γενιάς αισθητήρων με περισσότερες δυνατότητες, αλλά θα πρέπει να φέρουμε τα σκληρά γάντια μας στο Z Flip 5 σε μερικούς μήνες για να δούμε ποιον τρόπο ακολούθησε η Samsung για τον νέο αισθητήρα κάμερας.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Από ότι φαίνεται η Samsung νόμιζε ότι είχε μονοπώλιο στο συγκεκριμένο τύπο τηλεφώνου! Πουλάει ακριβά αλλά χωρίς καλές προδιαγραφές και σιγά σιγά με το σταγονόμετρο κάθε νέο χρόνο προσθέτει και κάτι τι καλύτερο, έχοντας πάρα πολύ καλύτερες προτάσεις σε φτηνότερα κινητά τής! Αυτός ο τύπος μάρκετινγκ πρέπει να τελειώσει επιτέλους, ίδιος σε αυτές τις τιμές, ελπίζω άλλες εταιρίες να κάνουν παρόμοια φτηνότερα και καλύτερα κινητά έτσι ώστε η Samsung να βάλει νερό στο κρασί της ! Αγόρασα το S9+ καινούργιο στα 800€ το 2018 και είμαι ευχαριστημένος αλλά σήμερα ή του χρόνου να πληρώσω 1.000 + € για το Ζ flip 5 με ίδια megapixel camera ε όχι! Αναγκαστικά θα περιμένω μέχρι στην κάμερα και στην μπαταρία να δω ΣΟΒΑΡΉ διαφορά! Αν μπορείτε γράψτε ένα άρθρο με σύγκριση των Samsung και παρόμοιων κινητών(αναδιπλουμενων) από άλλες μάρκες που υπάρχουν στην Ελλάδα σας ευχαριστώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.