Samsung Galaxy Z Flip 5: Επίσημο teaser το δείχνει κλειστό χωρίς κενό

Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Galaxy Z Flip 5: Επίσημο teaser το δείχνει κλειστό χωρίς κενό

Στο πρόσφατο teaser της Samsung για το Galaxy Z Flip 5 αλλά και ολόκληρη την εκδήλωση Unpacked μπορούμε να δούμε φευγαλέα πως ο waterdrop μεντεσές κάνει πολύ σωστά τη δουλειά του, καθώς δεν υπάρχουν κενά με το clamshell κλειστό.

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό νέο για την επερχόμενη συσκευή αλλά όχι και η συναρπαστικότερη αλλαγή. Ίσως το πιο συναρπαστικό να είναι η μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη που θα μοιάζει με φάκελο και θα έχει μέγεθος 3,4 ίντσες αντί για τις εξωτερικές οθόνες 1,9 ιντσών που εμφανίζονται στο Galaxy Z Flip 3 και στο Galaxy Z Flip 4.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειώσουμε πως, παρά τις φήμες ότι η Samsung και η Google συνεργάζονταν για τη βελτιστοποίηση ορισμένων βασικών εφαρμογών της Google για τη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, οι εικόνες που διέρρευσαν έδειξαν ότι η εξωτερική οθόνη θα εκτελεί widget με ένα να δείχνει τον καιρό, ένα άλλο να δείχνει την ώρα και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ένα άλλο το ιστορικό κλήσεων με λίστα widget. Θα υπάρχουν και άλλα γραφικά στοιχεία διαθέσιμα για την εξωτερική οθόνη αλλά δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση ότι θα τρέχουν και εφαρμογές.

Αυτές οι λειτουργίες δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνες της εξωτερικής οθόνης του Razr+. Αυτή η οθόνη εμφανίζει διάφορες εφαρμογές όπως οι Χάρτες Google, το YouTube, τα Μηνύματα και άλλες που επιτρέπουν στους χρήστες να χειρίζονται πολλές εργασίες χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν τη συσκευή. Μένει να ελπίσουμε ότι για τους χρήστες του Galaxy Z Flip 5, οι εφαρμογές για το Cover Display θα είναι διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία ή θα προστεθούν λίγο μετά την κυκλοφορία του τηλεφώνου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.