Samsung Galaxy Z Flip 5 και Z Flip 6: Υποστηρίζουν πλέον το Google Wallet στις εξωτερικές οθόνες

Samsung Galaxy Z Flip 6, Samsung Galaxy Z Flip 5 και Z Flip 6: Υποστηρίζουν πλέον το Google Wallet στις εξωτερικές οθόνες

Τα Samsung Galaxy Z Flip 5 και Z Flip 6 υποστηρίζουν πλέον το Google Wallet στις εξωτερικές οθόνες τους, χάρη στο widget MultiStar από τo Good Lock της Samsung.

Προηγουμένως, οι χρήστες του Z Flip μπορούσαν να κάνουν πληρωμές μόνο χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη κάρτα στο Google Wallet χωρίς να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους. Ωστόσο, έπρεπε να ανοίξουν τις συσκευές τους για να αλλάξουν κάρτες ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε κάρτες επιβράβευσης.

Αυτή η νέα λειτουργικότητα, που πιθανότατα ενεργοποιήθηκε από μια πρόσφατη ενημέρωση είτε στο MultiStar, στο Google Wallet ή στο One UI 6.1 της Samsung, επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν το Google Wallet στην εξωτερική τους οθόνη. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κατεβάσουν το Good Lock, μια σουίτα προσαρμογής για τηλέφωνα Galaxy και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσουν τη μονάδα MultiStar για να προσθέσουν το widget του  Google Wallet στην εξωτερική οθόνη.

Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Z Flip 5 και Z Flip 6 με One UI 6.1 ή μεταγενέστερη έκδοση. Για όσους διαθέτουν αυτές τις συσκευές, η προσθήκη του Google Wallet στην εξωτερική οθόνη είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή, καθώς κάνει τις πληρωμές μέσω κινητού ακόμα πιο βολικές και βελτιστοποιεί την εμπειρία χρήστη.

Αν και η σειρά Z Flip ήταν πάντα δημοφιλής για τον μοναδικό αναδιπλούμενο σχεδιασμό και την compact μορφή της, η περιορισμένη λειτουργικότητα της εξωτερικής οθόνης ήταν ένα κοινό παράπονο μεταξύ των χρηστών. Η Samsung το βελτιώνει σταδιακά με κάθε νέο μοντέλο και η προσθήκη υποστήριξης του Google Wallet είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση.

Όσοι βασίζονται στο Google Wallet για τις πληρωμές τους μέσω κινητού, δεν θα έχουν την ανάγκη να ανοίγουν και να κλείνουν συνεχώς τα τηλέφωνά τους για να πραγματοποιούν πληρωμές ή να αλλάζουν κάρτες. Όλα μπορούν πλέον να γίνουν απευθείας από την εξωτερική οθόνη.σ

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 Slim: Αυτά είναι τα specs της κάμερας – Πότε θα κυκλοφορήσει σε Ν. Κορέα και ποια η τιμή του

To Samsung Galaxy Z Fold6 Slim θα διαθέτει κάμερα selfie 10MP στην εξωτερική οθόνη και κάμερα ultrawide 12MP στο πίσω μέρος.

Gear Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Teardown αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να επισκευαστεί

Η Samsung κυκλοφόρησε φέτος το Galaxy Ring, εγκαινιάζοντας μια κατηγορία προϊόντων, με δυνατότητες όπως η μπαταρία που διαρκεί μία εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Στο Geekbench με υποχρονισμένο Exynos 2400 SoC

Το Samsung Galaxy S24 FE έχει εμφανιστεί σε πολλά leak πριν από την αναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα του τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Gear featured OLED Samsung

Καινοτομία της Samsung θα φέρει τηλέφωνα που δε χρειάζεται να φορτίζουν καθημερινά

Η Samsung αναπτύσσει οθόνη OLED χωρίς φιλμ πολωτή που η κατανάλωση ενέργειας είναι μικρότερη από το μισό της μπαταρίας των σημερινών οθονών.