Samsung Galaxy Z Flip 5G: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 865 και 8GB RAM

, Samsung Galaxy Z Flip 5G: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Snapdragon 865 και 8GB RAM

Ο Αύγουστος πλησιάζει και μαζί του θα έρθει το Unpacked 2020 event της Samsung. Ένα από τα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε στην εκδήλωση είναι και το ανανεωμένο Galaxy Z Flip 5G, το οικονομικότερο foldable της εταιρείας με τον κλασσικό clamshell σχεδιασμό.

Η συσκευή, με την ονομασία μοντέλου SM-F707B, έκανε την εμφάνιση της στο Geekbench, αποκαλύπτοντας τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Το Galaxy Z Flip 5G θα έρθει εξοπλισμένο με τον Snapdragon 865, σε αντίθεση με το μοντέλο του Φεβρουαρίου που είχε τον περσινό 855+. Η μνήμη RAM της συσκευής παραμένει η ίδια, δηλαδή στα 8GB, σε αντίθεση με το Fold 2 που, όπως το Fold, αναμένεται στα 12GB.

Με 970 πόντους στο single-core test και 3220 στο multi-core τεστ, ξέρουμε ήδη πως δεν πρόκειται να αναμετρηθεί με τα κορυφαία της κατηγορίας. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για flagship μοντέλο. Η συσκευή θα τρέχει την έκδοση 10 του λειτουργικού συστήματος Android, παραμετροποιημένο με το One UI skin της Samsung (λογικά την έκδοση 2.5).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, περιμένουμε μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, αναβαθμισμένες κάμερες και ένα νέο χρώμα, σε απόχρωση του καφέ. Επίσης, σύμφωνα με την πιστοποίηση 3C που έλαβε η συσκευή, γνωρίζουμε ότι η συσκευασία θα περιλαμβάνει τον ίδιο 15W φορτιστή με το αρχικό Galaxy Z Flip.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.