Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Samsung Galaxy Z Flip 6, Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Το περυσινό μοντέλο Galaxy Z Flip 5 είχε μια εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών, η οποία ήταν μια μεγάλη αναβάθμιση από τα μικροσκοπικά πάνελ 1,9 ιντσών του Z Flip 4 και του Ζ Flip 3.

Ο αξιόπιστος leakster @TheGalox_ μοιράστηκε στο Χ ένα νέο φημολογούμενο φύλλο προδιαγραφών, το οποίο υποδηλώνει ότι το επερχόμενο Flip 6 θα αποκτήσει μια ακόμη μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 3,9 ιντσών. Ακόμα, κάνει αναφορά σε προστασία Gorilla Glass Armor για την ενημερωμένη εξωτερική οθόνη.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές περιλαμβάνουν κύρια οθόνη 6,7 ιντσών και βελτιωμένο μεντεσέ, αλλά και εσωτερική διάταξη με μεγαλύτερο σύστημα ψύξης. Το αναδιπλούμενο αναμένεται να αποκτήσει ένα chipset Snapdragon 8 Gen 3 σε συνδυασμό με έως και 12 GB RAM. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Samsung προσφέρει περισσότερα από 8 GB RAM στη σειρά Flip.

Στο πίσω μέρος θα υπάρχει ένα σύστημα με κύρια κάμερα 50MP και έναν ultrawide φακό 12MP. Η Samsung θα προσφέρει επίσης τις δυνατότητες Galaxy AI και 7 χρόνια ενημερώσεων λογισμικού και ασφάλειας, όπως και στη σειρά Galaxy S24.

Το Flip 6 φημολογείται επίσης ότι θα αποκτήσει μπαταρία 4.000 mAh, η οποία θα ήταν μια ευπρόσδεκτη αναβάθμιση σε σχέση με αυτή των 3.700 mAh του Flip 5.

Ο νοτιοκορεατικός κολοσσός αναμένεται να ανακοινώσει το Flip 6 της στο Galaxy Unpacked τον Ιούλιο μαζί με το Fold 6 και το Galaxy Ring.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.