Samsung Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6: Διέρρευσαν οι σελίδες προϊόντων – Kάμερα 50MP, μεγαλύτερη μπαταρία και ΑΙ

Samsung Galaxy Z Flip6, Samsung Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6: Διέρρευσαν οι σελίδες προϊόντων – Kάμερα 50MP, μεγαλύτερη μπαταρία και ΑΙ

Το Samsung Galaxy Z Flip6 θα έρθει με πίσω κάμερα 50 megapixel για πρώτη φορά, μεγαλύτερη μπαταρία από οποιονδήποτε από τους προκατόχους του και ένα πακέτο χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης, σύμφωνα με τις σελίδες προϊόντος που διέρρευσαν από τον Evan Blass (@evleaks) στο Substack.

Ο Blass είναι γνωστό ότι έχει καλό ιστορικό διαρροής ακριβών πληροφοριών σχετικά με συσκευές που δεν έχουν κυκλοφορήσει και αυτή τη φορά απέκτησε και κυκλοφόρησε αντίγραφα των σελίδων προϊόντων για τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6 ενόψει μιας εκδήλωσης Unpacked που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου, αν και οι λεπτομέρειες δεν είναι απολύτως βέβαιες μέχρι να τις ανακοινώσει η ίδια η Samsung.

Τα προηγούμενα μοντέλα Galaxy Z Flip είχαν μόνο πίσω κάμερες 12 megapixel, επομένως η ευρεία κάμερα 50 megapixel του Flip 6 (σε συνδυασμό με μια ultrawide 12 megapixel) είναι μια τεράστια αναβάθμιση. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις που ήταν εξοπλισμένες με μπαταρίες 3.700 mAh, το επερχόμενο μοντέλο θα έχει προφανώς μπαταρία 4.000 mAh που μπορεί να τροφοδοτήσει έως και 20 ώρες περιήγησης στο Διαδίκτυο μέσω WiFi, έως και 23 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και έως και 68 ώρες αναπαραγωγής μουσικής . Εν τω μεταξύ, οι διαστάσεις οθόνης του μοντέλου, τόσο για την κύρια όσο και για την εξωτερική του οθόνη, είναι παρόμοιες με το Z Flip 5.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης του τηλεφώνου είναι η προσωπική του λειτουργία διερμηνέα που μπορεί να εμφανίσει μεταφράσεις και στις δύο οθόνες του. Με αυτόν τον τρόπο, εάν βασίζεστε στη λειτουργία για να μιλήσετε με κάποιον, μπορεί να διαβάσει τι λέτε στη γλώσσα του στην εξωτερική οθόνη. Θα μπορούσε να είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για ταξίδια, αν είναι τουλάχιστον αρκετά ακριβές.

Όταν το τηλέφωνο είναι διπλωμένο, η λειτουργία Chat Assist θα σας δώσει έναν τρόπο αποστολής μηνυμάτων κειμένου από την μπροστινή οθόνη δίνοντάς σας μια επιλογή από προτεινόμενες απαντήσεις. Το Circle to Search της Google θα είναι επίσης διαθέσιμο on device.

Η Samsung δεν έδωσε στο Galaxy Z Fold6 σημαντικές αναβαθμίσεις και αλλαγές, αλλά το νέο μοντέλο θα έρθει με ελαφρώς μεγαλύτερη μπροστινή οθόνη, με βάση τις σελίδες του προϊόντος που διέρρευσαν. Η κύρια οθόνη του είναι ελαφρώς μικρότερη και το ίδιο το τηλέφωνο είναι λίγο πιο λεπτό, γεγονός που το καθιστά ελαφρύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα, παρόλο που η χωρητικότητα της μπαταρίας του παραμένει η ίδια. Όπως το Flip6, το επερχόμενο Fold θα διαθέτει λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI, όπως το Note Assist που μπορεί να μεταγράφει αυτόματα τις εγγραφές και να συνοψίζει σημειώσεις για εσάς. Μπορεί επίσης να εμφανίζει μεταφράσεις από τον προσωπικό του διερμηνέα και στις δύο πλευρές της κύριας οθόνης και διαθέτει τη λειτουργία Circle to Search της Google που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το S Pen.

Η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει και τις δύο συσκευές, καθώς και νέα αξεσουάρ όπως τα Galaxy Ring, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3 και Galaxy Buds 3 Pro στην εκδήλωσή της Unpacked σε λίγες μέρες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HMD Global

HMD View: Διέρρευσαν προδιαγραφές και εικόνες

Tο νέο HMD View διέρρευσε πριν την κυκλοφορία του και πρόκειται για ένα smartphone με οθόνη FHD+ OLED, κύρια κάμερα 50 MP με OIS.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds3 Pro: Δείτε το σε πραγματικές εικόνες πριν την κυκλοφορία

Η Samsung φιλοξενεί την εκδήλωσή της Galaxy Unpacked στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι για να αποκαλύψει τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 και Z Flip6: Μάθαμε όλες οι προδιαγραφές

Τα δύο πιο σημαντικά αναδιπλούμενα της Samsung για τη χρονιά, το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Z Flip6, αποκαλύφθηκαν πλήρως.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Με αναβαθμισμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων

H Google φέρεται να αναβαθμίζει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην επερχόμενη σειρά Pixel 9 σε έναν υπερήχων.