Samsung Galaxy Z Flip4: Διέρρευσαν όλα τα specs

galaxy z flip4, Samsung Galaxy Z Flip4: Διέρρευσαν όλα τα specs

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε αρκετές προδιαγραφές του επερχόμενου Galaxy Z Flip4 της Samsung αλλά τώρα ήρθε η ώρα να τις μάθουμε όλες.

Σύμφωνα με την πηγή της διαρροής, το foldable θα τρέχει το One UI 4 που βασίζεται σε Android 12, ενώ θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC με 8 GB RAM και δύο επιλογές αποθήκευσης – 128 GB και 256 GB. Οι αριθμοί αυτοί συμφωνούν με τη λίστα Geekbench όπου είδαμε το smartphone με τον Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB RAM και Android 12.

Από την άλλη, ενώ προηγούμενες διαρροές υποστήριζαν ότι θα έρχεται με μπαταρία 3.400 mAh, η πηγή της τωρινής διαρροής λέει ότι το smartphone θα έχει μπαταρία 3.700 mAh με ενσύρματη υποστήριξη 25W και ασύρματη φόρτιση 10W.

Το Galaxy Z Flip4 λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7″ FullHD+ 120Hz με κάμερα selfie 10MP. Η εξωτερική οθόνη AMOLED, η οποία θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του Flip3 (2,1″ έναντι 1,9″), θα 12MP κύριο αισθητήρα και 12MP ultrawide.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.