Samsung Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition: Επιτέλους αποκαλύφθηκε

galaxy z flip4, Samsung Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition: Επιτέλους αποκαλύφθηκε

Tην ειδική έκδοση του Galaxy Z Flip4, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Samsung με τον οίκο υψηλής ραπτικής Maison Margiela, την περιμένουμε από τον περασμένο μήνα. Τώρα, η συσκευή παρουσιάστηκε επίσημα ως Samsung Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition.

galaxy z flip4, Samsung Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition: Επιτέλους αποκαλύφθηκε

Η εμβληματική σχεδιαστική φιλοσοφία του Maison Margiela εκτείνεται από το τηλέφωνο μέχρι το UX, τα αξεσουάρ και τη συσκευασία.

galaxy z flip4, Samsung Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition: Επιτέλους αποκαλύφθηκε

Έρχεται σε λευκό χρώμα με ματ φινίρισμα και τη χαρακτηριστική τεχνική διακόσμησης του γαλλικού οίκου ραπτικής, η οποία απογυμνώνει τα εξωτερικά στρώματα ενός αντικειμένου για να αποκαλύψει τον πυρήνα του που διαθέτει λεπτές, ημιδιαφανείς γραμμές που υποδηλώνουν τα εσωτερικά κυκλώματα του smartphone.

galaxy z flip4, Samsung Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition: Επιτέλους αποκαλύφθηκε

Ακόμα, το Samsung Galaxy Z Flip Maison Margiela Edition επιδεικνύει ένα ματ ασημί λευκό πλαίσιο για «τέλεια ισορροπία με το λευκό». Έρχεται επίσης με ένα νέο σχέδιο UX, το οποίο περιλαμβάνει tailor-made εικονίδια και wallpaper artwoks.

Το limited edition smartphone διατίθεται σε κουτί που αποκαλύπτει το σχήμα του τηλεφώνου. Περιλαμβάνει δύο θήκες. Η μία είναι μια δερμάτινη που αντικατοπτρίζει την τεχνική bianchetto του Maison Margiela. Διαθέτει έναν λευκό καμβά και το έμβλημα των τεσσάρων βελονιών. Η Samsung λέει ότι η θήκη είναι βαμμένη για να δημιουργήσει μια μοναδική υφή που να λειτουργεί σαν καμβάς. Η δεύτερη περίπτωση χρησιμοποιεί το εμβληματικό δαχτυλίδι του Maison Margiela, το οποίο επαναλαμβάνεται ως θήκη δαχτυλιδιού.

galaxy z flip4, Samsung Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition: Επιτέλους αποκαλύφθηκε

Το Samsung Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition θα είναι διαθέσιμο στο Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία και τη Νότια Κορέα από την 1η Δεκεμβρίου, αλλά η τιμή του είναι άγνωστη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.