Samsung Galaxy Z Flip4: Πέρασε τεστ αντοχής – Πώς τα πήγε;

galaxy z flip4, Samsung Galaxy Z Flip4: Πέρασε τεστ αντοχής – Πώς τα πήγε;

Mετά το Z Fold4, ήρθε η σειρά του έτερου foldable της Samsung να περάσει το απαιτητικό τεστ αντοχής του καναλιού του Youtube JerryRigEverything. Για να δούμε εάν αυτό θα είναι πιο εύθραυστο ή όχι.

Η εξωτερική οθόνη του Flip4 καλύπτεται από glass, πράγμα που σημαίνει ότι αποκτά γρατσουνιές στο επίπεδο 6 της κλίμακας σκληρότητας Mohs, με βαθύτερες αυλακώσεις να εμφανίζονται στο επίπεδο 7. Αντίθετα, η εσωτερική οθόνη – ή μάλλον, το προστατευτικό οθόνης στο πάνω του -αποκτά γρατσουνιές στο επίπεδο 2, με βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 3. Αυτό σημαίνει ότι νυχιές θα μπορούσαν να καταστρέψουν την εσωτερική οθόνη.

Τα πλαϊνά του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, ενώ τα κουμπιά και η θήκη της κάρτας SIM είναι μεταλλικά. Όπως και με το Fold4, το τηλέφωνο υπομένει πολλή βρωμιά, προκειμένου να δοκιμαστεί ο μεντεσές. Και βγαίνει νικητής. Το προστατευτικό της εσωτερικής οθόνης λιώνει όταν εκτεθεί σε ανοιχτή φλόγα. Λογικό, αφού είναι πλαστικό.

Τέλος, όταν το Galaxy Z Flip4 λυγίζει πολύ προς τα πίσω, ακούγονται ύποπτοι θόρυβοι, αλλά παραμένει λειτουργικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, μετά από όλα αυτά που πέρασε, δεν κλείνει πια πλήρως.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.