Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition: Αποκαλύφθηκε σε εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Samsung Galaxy Z Flip6, Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition: Αποκαλύφθηκε σε εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Η Samsung αποκάλυψε το αποκλειστικό Galaxy Z Flip6 Olympic Edition στην εκδήλωσή της Unpacked στο Παρίσι.

Το νέο αναδιπλούμενο είναι πανομοιότυπο με την κανονική έκδοση στο εσωτερικό, αλλά συνοδεύεται από μια εντυπωσιακή κίτρινη απόχρωση μερικές επιπλέον προ-φορτωμένες εφαρμογές και μια θήκη για flipsuit.

Το προσαρμοσμένο τηλέφωνο θα χαριστεί σε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 στο πλαίσιο της συνεργασίας τριών δεκαετιών της Samsung με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC).

Samsung Galaxy Z Flip6, Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition: Αποκαλύφθηκε σε εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Η Samsung δίνει ένα εξατομικευμένο smartphone σε όλους τους αθλητές από το Ρίο το 2016, αλλά αυτή τη φορά το νεότερο προϊόν της Samsung θα χαριστεί στους αθλητές πριν από την επίσημη κυκλοφορία στην αγορά.

Η Stephanie Choi, EVP και επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Mobile eXperience Business στη Samsung, είπε ότι το τηλέφωνο θα ενισχύσει τις εμπειρίες των αθλητών στους Αγώνες στο Παρίσι «από τη δημιουργία ουσιαστικών συνδέσεων έως την αποτύπωση ισόβιων αναμνήσεων».

Για να διευκολύνει τους αθλητές να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους στο Παρίσι, κάθε Galaxy Z Flip6 Olympic Edition διαθέτει eSIM με 100 GB δεδομένα 5G, ευγενική προσφορά της Orange. Διατίθεται επίσης η επίσημη εφαρμογή Paris 2024, η πλατφόρμα Athlete 365, που είναι ουσιαστικά ένα κλειστό περιβάλλον κοινωνικής δικτύωσης για τους αθλητές, καθώς και η εφαρμογή Transport Accred.

Samsung Galaxy Z Flip6, Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition: Αποκαλύφθηκε σε εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο ΠαρίσιSamsung Galaxy Z Flip6, Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition: Αποκαλύφθηκε σε εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

 

Το Samsung Wallet θα συνοδεύεται από ένα προφορτωμένο πάσο εντός εφαρμογής για δωρεάν ποτά σε μηχανήματα αυτόματης πώλησης που βρίσκονται σε όλο το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό χωριό. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν κάρτα πρόσβασης στα μέσα μαζικής μεταφοράς – αυτά τα προϊόντα προέρχονται από τη συνεργασία της ΔΟΕ με την Coca-Cola και την IDFM, την εταιρεία δημόσιων μεταφορών του Παρισιού.

Η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy Z Flip6 Olympic Edition σε εκθέσεις σε όλο το Παρίσι. Μπορεί αργότερα η συσκευή να κυκλοφορήσει στην αγορά χωρίς τα προνόμια που προορίζονται για τους αθλητές, όπως έκανε η εταιρεία με το προσαρμοσμένο Galaxy Z Flip3 στην Κίνα για το Πεκίνο 2022 και το αποκλειστικό Galaxy S21 στην Ιαπωνία για το Τόκιο 2020.

Οι αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 θα λάβουν τα τηλέφωνά τους από τις 18 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν από την Τελετή Έναρξης που θα πραγματοποιηθεί στον ποταμό Σηκουάνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλεξ

η εκπληκτική νέα γενιά προϊόντων της Samsung σηματοδοτεί την απελευθέρωση από το ζυγό της Apple

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung One UI

Samsung One UI 6.1.1.: Έρχεται σε παλαιότερες συσκευές Galaxy την επόμενη εβδομάδα

Μετά την κυκλοφορία του One UI 6.1.1. στο Galaxy S24, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Gear featured Honor IFA 2024

Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.