Samsung Galaxy Z Fold 2: Καθυστερεί η κυκλοφορία του στη Νότια Κορέα λόγω υψηλής ζήτησης

, Samsung Galaxy Z Fold 2: Καθυστερεί η κυκλοφορία του στη Νότια Κορέα λόγω υψηλής ζήτησης

Με το Galaxy Z Fold 2 η Samsung φαίνεται να προσφέρει μία πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με το Galaxy Fold, ανανεώνοντας τελείως τις οθόνες και τις κάμερες της συσκευής. Αυτό φαίνεται να έχει πείσει τους καταναλωτές, τουλάχιστον στη Νότια Κορέα, οι οποίοι θέλουν να έχουν στα χέρια τους το νέο foldable.

Η κυκλοφορία του Galaxy Z Fold 2 στη Νότια Κορέα είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου. Η Samsung ήταν έτοιμη να καλύψει έως και 60.000 τεμάχια, όμως αυτός ο αριθμός των προπαραγγελιών ήταν αρκετά αυξημένος. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι προπαραγγελίες της συσκευής έφτασαν τα 80.000 τεμάχια, κάτι που αναγκάζει την εταιρεία να αναβάλει την κυκλοφορία του foldable μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση.

Στη Νότια Κορέα η συσκευή κοστίζει 2.398 KRW, δηλαδή περίπου 1.725 ευρώ. Πάντως, ο αριθμός των προπαραγγελιών παραμένει εντυπωσιακός, γιατί πέραν του κόστους της συσκευής μέχρι σήμερα καθοριστικό παράγοντα έπαιζε και ο φόβος των καταναλωτών για την πιο “εύθραυστη” οθόνη, κάτι που δείχνει ότι η εταιρεία μπόρεσε να πείσει τους καταναλωτές.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.