Samsung Galaxy Z Fold 2: Κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου;

, Samsung Galaxy Z Fold 2: Κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου;

Μπορεί το Unpacked 2020 να ολοκληρώθηκε, με τη Samsung να μας παρουσιάζει όλες τις επερχόμενες συσκευές του δεύτερου εξαμήνου, όμως αν και είδαμε το Galaxy Z Fold 2, δυστυχώς η εταιρεία δε μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες περί τιμής και ημερομηνίας κυκλοφορίας.

Όπως φαίνεται, η συνέχεια του Galaxy Fold είναι πολύ πιο κοντά από όσο περιμένουμε. Σύμφωνα με τον @evleaks, οι προπαραγγελίες του Galaxy Z Fold 2 θα ξεκινήσουν στις 2 Σεπτεμβρίου, με τη συσκευή να βρίσκεται στην αγορά από τις 18 Σεπτεμβρίου. Λογικά θα δούμε και κάποιο αντίστοιχο event, αν και ακόμα η Samsung δεν έχει ανακοινώσει κάτι αντίστοιχο.

Το Galaxy Z Fold 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει με σημαντικές αναβαθμίσεις, όπως μεγαλύτερη εσωτερική και εξωτερική οθόνη, εξάλειψη του bezel με μόνο μία μικρή οπή για τη selfie κάμερα, Snapdragon 865+ και τριπλό σύστημα κάμερας. Η τιμή που αναμένουμε θα είναι παρόμοια με την αρχική έκδοση, δηλαδή κοντά στα 2.000 ευρώ, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα τι θα περιλαμβάνει η συσκευασία και αν έχει Galaxy Buds μέσα, όπως το original.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.