Samsung Galaxy Z Fold 2: Νέες πληροφορίες από το firmware της συσκευής

, Samsung Galaxy Z Fold 2: Νέες πληροφορίες από το firmware της συσκευής

Μπορεί το Samsung Galaxy Fold να μην έδωσε στη Samsung την ώθηση που ήθελε για τη νέα κατηγορία των foldables, σε αντίθεση με το Galaxy Z Flip, όμως η εταιρεία φαίνεται να έχει αναβαθμίσει τη δεύτερη συσκευή της σειράς και μάλιστα στα σημεία που είχε κυρίως πρόβλημα, ή καλύτερα, είχαν πρόβλημα οι καταναλωτές.

Ο developer Max Weinbach από τους XDA-Developers έχει στα χέρια του το firmware του επερχόμενου Galaxy Z Fold 2, αποκαλύπτοντας μας πολλές νέες πληροφορίες. Αρχικά η εξωτερική οθόνη όντως θα έχει διαγώνιο 25:9, κάτι που σημαίνει ότι θα πιάνει σχεδόν όλο το μπροστά μέρος της συσκευής, σε αντίθεση με τα 21:9 του αρχικού μοντέλου. Επίσης, η εσωτερική οθόνη θα έχει διαγώνιο 5:4.

Ένα ακόμα σημαντικό σημείο είναι πως η μπροστινή οθόνη θα μπορεί να λειτουργεί ως cover screen, δηλαδή να λειτουργεί παράλληλα με τη μέσα οθόνη. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την κύρια κάμερα ως selfie, με διαθέσιμες όλες τις επιλογές και τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Στον τομέα της κάμερας, η Samsung θα προσφέρει επιλογή για 21:9 λήψεις βίντεο σε ανάλυση 8K, ενώ η εταιρεία έχει ανανεώσει τα αρχεία λήψεων του φεγγαριού, οπότε μπορεί αυτή τη φορά να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν moon zoom. Τέλος, φαίνεται πως στο Pro video οι χρήστες θα μπορούν να διαλέξουν εγγραφή ήχου από όποιο μικρόφωνο επιθυμούν, είτε από τα ενσωματωμένα είτε από εξωτερικά.

Πιστεύετε ότι το Samsung Galaxy Z Fold 2 θα μπορέσει να προσφέρει την απόλυτη πρόταση για είσοδο στην κατηγορία των foldable;

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.