Samsung Galaxy Z Fold 3: Έρχεται τον Ιούνιο του 2021 με αρκετές καινοτομίες;

Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Z Fold 3: Έρχεται τον Ιούνιο του 2021 με αρκετές καινοτομίες;

Ήδη γνωρίζουμε πως η Samsung θέλει να προσφέρει αρκετές καινοτομίες στο επερχόμενο Galaxy Z Fold 3, όμως μία νέα αναφορά μιλά για κυκλοφορία τον Ιούνιο του 2021. Σύμφωνα με την κορεάτικη ιστοσελίδα Aju News το επερχόμενο foldable της Samsung θα κυκλοφορήσει αρκετά νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2021, αρκετά νωρίτερα δηλαδή από το Galaxy Z Fold 2 που το είδαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πάντως, η ιστοσελίδα Aju News επισημαίνει πως όντως θα δούμε αρκετές καινοτομίες, όμως δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτές.

Ευτυχώς ο γνωστός leakster Ice Universe μας έχει ήδη ενημερώσει για κάποιες από τις καινοτομίες του Galaxy Z Fold 3. Σύμφωνα με τον ίδιο, το επερχόμενο foldable θα είναι η πρώτη συσκευή της Samsung με under-display selfie κάμερα, αλλά και με νέας γενιάς Ultra Thin Glass 2, για να υποστηρίζει και S Pen. Μένει λοιπόν να δούμε την κυκλοφορία για να μάθουμε περισσότερα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.