Samsung Galaxy Z Fold 3 και Flip 3: Διαρροή μέσω βίντεο πριν το event

, Samsung Galaxy Z Fold 3 και Flip 3: Διαρροή μέσω βίντεο πριν το event

Καθώς πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στην παρουσίαση των Samsung Galaxy Z Fold 3 και Flip 3, οι διαρροές δίνουν και παίρνουν. Σειρά έχει ένα νέο hands on βίντεο που εμφανίστηκε στο Internet πριν από το Samsung Galaxy Unpacked.

Νωρίς το απόγευμα θα γνωρίζουμε τα πάντα γύρω από το Samsung Galaxy Z Fold 3 και το Galaxy Z Flip 3, αλλά έχει το ενδιαφέρον του να βλέπεις τις αποκαλύψεις να δίνουν και να παίρνουν λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση, έτσι ώστε να βγαίνει και το συμπέρασμα για το ποιες από όλες τις φήμες βγήκαν αληθινές ή όχι.

Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές τα βίντεο hands on για τις δύο συσκευές έγιναν μη διαθέσιμα από το YouTube, όπως μπορείτε να δείτε όσοι κάνετε κλικ στο link της πηγής στο τέλος του άρθρου αυτού. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έδειχναν αυτά τα βίντεο ήταν ότι το Samsung Galaxy Z Fold 3 διαθέτει κάμερα κάτω από την οθόνη, ενώ το Samsung Galaxy Z Flip 3 είναι εφοδιασμένο με δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Υπάρχει ακόμα μία κάμερα στο πάνω μέρος του καλύμματος της αναδιπλούμενης οθόνης του.

Μείνετε συντονισμένοι για τα επίσημα αποκαλυπτήρια των νέων μοντέλων της Samsung από το Galaxy Unpacked Event.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Android Foldable Smartphones

Samsung Flex In & Out Flip: Με ευλύγιστη οθόνη 360 μοιρών

H Samsung Display εντυπωσίασε με την παρουσία της στη CES 2024 αφήνοντας μας να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον των foldable συσκευών της.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Z Flip 3 Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3: Ενημερώνονται σε One UI 5.1.1

Στα μέσα Αυγούστου η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ενημέρωσης One UI 5.1.1 στα παλαιότερα foldables της.

Reviews Samsung Galaxy Z Fold 5 Samsung Galaxy Z Flip 5 Hands-on

Samsung Galaxy Zfold5 και Galaxy ZFlip5 review: Η 5η γενιά

Δοκιμάζουμε τα νέα αναδιπλούμενα smartphones, Samsung Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 τα οποία αποτελούν την πέμπτη γενιά των αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung και είναι προσεκτικά σχεδιασμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των χρηστών σε θέματα ανθεκτικότητας.

Smartphones featured Samsung Samsung Android Foldable Smartphones

Οι αυστηρές δοκιμές αξιοπιστίας για τα Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 [video]

Το βίντεο παρουσιάζει πώς κάθε στοιχείο των νέων Galaxy Z Flip5 και Galaxy Z Fold5 έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει ευελιξία προσφέροντας παράλληλα ισχυρή ανθεκτικότητα.