Samsung Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3: Ενημερώνονται σε One UI 5.1.1

Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3: Ενημερώνονται σε One UI 5.1.1

Στα μέσα Αυγούστου η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ενημέρωσης One UI 5.1.1 στα παλαιότερα foldables της, με πρώτο να ενημερώνεται, την επόμενη κιόλας μέρα, το Galaxy Z Fold 4.

Το One UI 5.1.1 είναι η έκδοση που κυκλοφόρησε στα νέα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 και φέρνει ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν αρκετά χρήσιμες.

Η Samsung υποσχέθηκε ότι τα Z Fold 3 και Z Flip 3 θα λάβουν μια ενημέρωση στο One UI 5.1.1 σε εύθετο χρόνο και η διάθεση ξεκίνησε τώρα σε Ευρώπη και Ασία.

Η νέα έκδοση είναι η F926BXXU5FWH5 για το Fold 3 και η F711BXXU6FWH3 για το Flip 3. Με την ενημέρωση, αποκτάτε το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας του Αυγούστου 2023 και ένα σωρό νέα πράγματα.

Τα δύο foldable αποκτούν καλύτερες προεπισκοπήσεις εφαρμογών στην οθόνη “Πρόσφατα”, έναν ευκολότερο τρόπο εναλλαγής από την αναδυόμενη προβολή σε διαχωρισμένη οθόνη και τη δυνατότητα επαναφοράς αναδυόμενων παραθύρων από την άκρη της οθόνης. Επιπλέον, περισσότερες εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Flex Mode και την προσαρμόσιμη γραμμή εργαλείων Flex Mode με βελτιωμένα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων Flex Mode.

Η λειτουργία Γρήγορης κοινής χρήσης έχει βελτιωθεί, ενώ το Samsung Health λαμβάνει καλύτερη εκπαίδευση ύπνου, μετρήσεις θερμοκρασίας δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, καθώς και βελτιωμένες περιλήψεις προπόνησης, στόχους, ανταμοιβές και badges.

Υπάρχουν πλέον περισσότερα στυλ ημερομηνίας και ώρας για υδατογραφήματα στην εφαρμογή Κάμερα, βελτιωμένες προεπισκοπήσεις επανεξέτασης, ευκολότερα στην εφαρμογή εφέ και μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε φίλτρα και τόνους από τη μια εικόνα στην άλλη.

Μπορείτε να κάνετε drag και drop με δύο χέρια, το Samsung Internet είχε κάποιες βελτιώσεις διάταξης, το Device Care έχει βελτιωμένη διαχείριση μνήμης και το My Files εμφανίζει πληροφορίες προσωρινής μνήμης εφαρμογών.

Το Fold 3 λαμβάνει μερικά επιπλέον, όπως μια βελτιωμένη διάταξη Flex Mode για τις λειτουργίες Pro της κάμερας, μια νέα επιλογή για την επιλογή πολλών φωτογραφιών στην Προβολή Capture και μπορείτε να τοποθετήσετε το S Pen πάνω από ένα εικονίδιο εφαρμογής για να δείτε μια προεπισκόπησή της.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.