Samsung Galaxy Z Fold 5: Διέρρευσε επίσημη προωθητική εικόνα

Samsung galaxy z fold 5, Samsung Galaxy Z Fold 5: Διέρρευσε επίσημη προωθητική εικόνα

Η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα το Galaxy Z Fold 5 την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου σε μια εκδήλωση Unpacked στη Σεούλ της Κορέας. Πολλές πληροφορίες για τη συσκευή έχουν διαρρεύσει εδώ και μήνες αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια εικόνα από την επίσημη καμπάνια μάρκετινγκ της εταιρείας για το τηλέφωνο.

Όπως φαίνεται στην εικόνα, το tagline για το Fold 5 θα είναι “Unfold your world”, καλό αλλά όχι και τόσο πρωτότυπο.

Ο πολυσυζητημένος μεντεσές χωρίς κενά είναι ορατός επίσης, όπως και μια σχεδίαση που γενικά θυμίζει πολύ το Fold 4, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των καμερών και της θέσης τους. Τα ηχεία βρίσκονται επίσης στα ίδια σημεία, όπως και τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης. Το S Pen υπάρχει στο render ως μια υπενθύμιση ότι η συσκευή το υποστηρίζει.

Το Galaxy Z Fold 5 θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm για Galaxy, όπως και η σειρά Galaxy S23.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas_falcon

Μια από τα ίδια…παλι ψάχνει για πειραματόζωα η Samsung

Κώστας Βλαχάκης

Και πως θα προχωρήσει η τεχνολογία. Να τα έχουν κρυμμένα στα εργαστήρια;

Sonyman

Όλες οι εταιρείες κάνουν δωρεάν beta testing με τα πρόβ…εεε… εννοώ τους πιστούς πελάτες που αγοράζουν αμέσως.. μερικοί κάνουν και προπαραγγελία χωρίς να έχουν καν πιάσει το προιόν στα χέρια τους. Τώρα σχετικά με την συσκευή, αν όντως έχουν φιάξει τον μεντεσέ για να κλείνει σωστά και η εξωτερική οθόνη είναι πλέον αρκετά μεγάλη για καθημερινή χρήσηκαι υπάρχει κάποια τουλάχιστον IP5X πιστοποίηση, μάλλον θα το πάρω, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου εξάμηνου beta testing, απο τους “πιστούς πελάτες”… 😀

Κώστας Βλαχάκης

Φαντάζομαι ότι δεν ενημερώνεις εμένα προσωπικά για τον όρο beta testers. Αν κάποιος τον γνωρίζει καλά είμαι εγώ.

Galaxy Z Fold 4, το δοξάζουν όσοι το χρησιμοποιούν. Προηγούμενα μοντέλα fold ναι. Αλλά όχι το 4 και πόσο δεν μάλλον το επερχόμενο 5.

kostas_falcon

Όσοι δεν έχουν πρόβλημα με την τσάκα και την κακή αίσθηση αφής, Όπως επίσης δε φοβούνται το πόσο ευαίσθητη είναι η εσωτερική οθόνη τότε όλα OK (για αυτούς)

Κώστας Βλαχάκης

Δεν είναι όλα για όλους.

Sonyman

Όχι, το πρώτο σκέλος ήταν για τον άλλο Κώστα.. Και εγώ είμαι beta tester, το κάνω τώρα στο S23 ultra.. To Fold 4 το είχα για ένα μήνα περίπου, και αποφάσισα να πάω στο S23U. Mε ενόχλησε η εξωτερική οθόνη κυρίως, την ήθελα λίγο μεγαλύτερη, πράγμα που φαίνεται να διορθώνεται στο Fold 5. Eλπίζω να δωσουν και 45w φόρτιση. Θα μάθουμε σύντομα…

Δημητρης

Δεν κατανόησα κάτι στην όλη υπόθεση.Ασχετα με το που απευθυνόσουν, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια σου,είπες τον εαυτό σου πρόβατο…εεε…πιστό πελάτη της Samsung?

Sonyman

Ναι, αυτό ακριβώς… εν πλήρη γνώσει μου όμως, κάτι σαν φωτισμένο πρόβατο, ας πούμε…

Δημητρης

Είσαι θεός. Σε αγαπώ.
Μια από τα ίδια φίλε μου. S23 Ultra από τις πρώτες μέρες. Δεν το μετανιώνω με τπτ

Sonyman

Δεν υπάρχει κάτι να μετανιώσεις. Αξίζει τα λεφτά του. Κάνει τα πάντα καλά, ίσως όχι καλύτερα από κάποια άλλα σε κάποια σημεία ΑΛΛΑ δεν υπάρχουν πολλές συσκευές που κάνουν καλά οτιδήποτε θες, για πολλά χρόνια.. Εγώ έχω πληρώσει και έξτρα εγγύηση για 3 χρόνια. έχω το κεφάλι μου ήσυχο, ότι και να γίνει, μέχρι τις.. επόμενες εκλογές.. 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι θα έχει 20% φωτεινότερη οθόνη

Το iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα έχει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή από αυτή του προκατόχου του.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.

Smartphones Apple featured iPhone

10 λόγοι για να περιμένετε το iPhone 17 της επόμενης χρονιάς

Μπορεί τώρα να περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 αλλά η Apple ετοιμάζει ήδη τις επόμενες γενιές και συνεργάζεται συνεχώς με προμηθευτές.