Samsung Galaxy Z Fold 6: Απογοητευτικά τα νέα για το σύστημα κάμερας

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Απογοητευτικά τα νέα για το σύστημα κάμερας

Η πιο πρόσφατη δημοσίευση του leaker Ice Universe παρουσιάζει μια απογοητευτική εικόνα για το Galaxy Z Fold 6 της Samsung.

Πέρα από αυτό, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, το Galaxy Z Fold 6 θα διατηρήσει τις ίδιες ακριβώς κάμερες με το Galaxy Z Fold 5.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε μια wide angle κάμερα ISOCELL GN3 50 MP 1/1,56″ μαζί με 10 MP 1/3,94″ ζουμ 3x και 12 MP 1/3,06″ ultrawide. Ακόμα, μια selfie 10 MP 1/3″ και μια 16MP και μία under display 1/3″ ολοκληρώνει το σύστημα κάμερας.

Ωστόσο, ο leaker αναφέρει ότι ένα επερχόμενο Galaxy Z Fold 6 Ultra μπορεί να φέρει μια αναβάθμιση στις κάμερες, υποδεικνύοντας ότι η πιο premium έκδοση του αναδιπλούμενου έρχεται πράγματι μαζί με το Z Fold 6.

Φήμες λένε ότι το Galaxy Z Fold6 Ultra θα φέρει ένα βασικό shooter ISOCELL HP2 200MP, ίδιο με το Galaxy S24 Ultra, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.