Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με πολλές διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει λεπτομέρειες.

Ενώ το Galaxy Z Flip 6 έχει ήδη εμφανιστεί στη βάση δεδομένων Geekbench, το Galaxy Z Fold 6 έχει πλέον εντοπιστεί και εκεί.

Το Galaxy Z Fold 6, με τον αριθμό μοντέλου SM-F956U, εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων benchmark Geekbench 6.3.0. Το ‘U’ στον αριθμό μοντέλου υποδεικνύει ότι αυτή η παραλλαγή είναι πιθανή για την αγορά των ΗΠΑ. Η συσκευή σημείωσε 1964 βαθμούς στη δοκιμή ενός πυρήνα και 6619 βαθμούς στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων.

Η λίστα Geekbench για το Galaxy Z Fold 6 αποκαλύπτει ότι διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή με την κωδική ονομασία “pineapple”, διαμορφωμένο με 1+3+2+2 πυρήνες και μια GPU Adreno 750. Ένας βασικός πυρήνας είναι χρονισμένος στα 3,40 GHz και τρεις πυρήνες απόδοσης στα 3,15 GHz, υποδηλώνοντας ότι το επερχόμενο αναδιπλούμενο θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Επιπλέον, το Galaxy Z Fold 6 συμπεριλήφθηκε στη λίστα με 12 GB RAM και τρέχει σε Android 14. Εκτός από αυτές τις προδιαγραφές, η λίστα δεν αποκαλύπτει πολλά άλλα για τη συσκευή. Ωστόσο, προηγούμενες εμφανίσεις στον ιστότοπο πιστοποίησης 3C επιβεβαίωσαν ότι το Galaxy Z Fold 6 θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25 W.

Το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6, αντίθετα, θα μπορούσε να έρθει με 8 GB RAM, κάτι που έχει απογοητεύσει τους επίδοξους αγοραστές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Για ποιό λόγο τα 25w θεωρούνται “γρήγορη φόρτιση”..; Αυτές οι εμμονές της Samsung είναι παράλογες. Όσο παράλογο είναι το ότι επίσης αποκαλεί “Super fast charging” την φόρτιση στα 45W. (που στην πραγματικότητα είναι λίγο παραπάνω απο 35W…)

Γιαννης

ειμαι κατοχος μοντελων note επι σειρα ετων (note 4, note 8, note 23). εχω βαρεθει ΚΑΘΕ χρονο να συζηταμε αν και πως θα γινει η γραφιδα ενσωματωμενη. ΚΑΘΕ χρονο μπαινει στο σασι, και ποτε δεν γινεται! δεν καταλαβαινω…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.