Samsung Galaxy Z Fold 6: Σημαντικά ελαφρύτερο και πιο λεπτό από το Z Fold 5

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Σημαντικά ελαφρύτερο και πιο λεπτό από το Z Fold 5

Το Galaxy Z Fold 6 της Samsung λέγεται πως θα ζυγίζει 239 γραμμάρια, πολύ λιγότερο από τα 253 γραμμάρια του Fold 5 και μόνο 2 γραμμάρια περισσότερο από τη βαρύτερη έκδοση του Honor Magic V2.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι το Fold 6 θα ζυγίζει όσο η ελαφρύτερη έκδοση του OnePlus Open και θα είναι 6 γραμμάρια ελαφρύτερο από τη βαρύτερη έκδοσή του.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο Ice Universe, το Fold 6 θα έχει πάχος 5,6 χλστ. όταν είναι ανοιχτό και 12,1 χλστ. όταν είναι κλειστό. Για λόγους σύγκρισης, σημειώστε ότι οι μετρήσεις πάχους του Fold 5 είναι 6,1 χλστ. και 13,4 χλστ., του Honor Magic V2 είναι 4,7/4,8 χλστ. και 9,9/10,1 χλστ., ενώ το OnePlus Open έρχεται στα 5,8 χλστ. και 11,7 χλστ., αντίστοιχα.

Σίγουρα, το Fold 6 θα εξακολουθεί να είναι το πιο παχύ αλλά η Samsung μπορεί πλέον να είναι πιο ανταγωνιστική σε βάρος και πάχος.

Όπως αναφέρει ο Ice Universe, το Fold 6 θα διατηρήσει τη διαγώνιο 7,6″ για την εσωτερική οθόνη, ενώ η εξωτερική οθόνη  γίνεται ακόμα λιγότερο ψηλή – ενώ το Fold 5 είχε αναλογία διαστάσεων 23,1:9, αυτό θα ανεβάσει στο 22: 9, καθιστώντας το πιο φαρδύ και κοντό όταν είναι κλειστό. Η διαγώνιος της οθόνης αυξάνεται επίσης σε 6,3″ από 6,2″.

Αν και ο Ice Universe λέει ότι αυτές οι μετρήσεις ισχύουν για το “vanilla” Fold 6, ένας άλλος γνωστός leaker, ο @OnLeaks, ισχυρίζεται ότι είναι πιο πιθανό να αφορούν το φημολογούμενο Fold 6 Ultra, καθώς τα αρχεία CAD του δείχνουν ότι το πάχος του μη Ultra μοντέλου όταν ξεδιπλώνεται είναι 6,1 χλστ.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.