Samsung Galaxy Z Fold FE & Z Flip FE: Φήμες ότι δεν θα έχουν Snapdragon 8 Gen 3 αλλά υποδεέστερο chipset

Samsung Galaxy Z Fold FE, Samsung Galaxy Z Fold FE & Z Flip FE: Φήμες ότι δεν θα έχουν Snapdragon 8 Gen 3 αλλά υποδεέστερο chipset

Εδώ και καιρό φημολογείται πως η Samsung θα κυκλοφορήσει ένα πιο προσιτό αναδιπλούμενο τηλέφωνο που θα ονομάζεται Galaxy Z Fold 6 FE.

Αυτό το book-style «Fan Edition» αναδιπλούμενο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει γύρω στον Οκτώβριο του 2024, μήνες μετά την παρουσίαση των ναυαρχίδων Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 που αναμένονται τον Ιούλιο.

Το Z Fold 6 FE θα πρέπει να διατίθεται σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από το premium αδερφάκι του και θα μπορούσε πιθανότατα να ξεκινά από 799 $. Μιλάμε, δηλαδή, για ακριβώς χίλια δολάρια λιγότερα από την αρχική τιμή του Galaxy Z Fold 5 και του Galaxy Z Fold 4 κατά την κυκλοφορία, η οποία ήταν 1799 $.

Τώρα, ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ένα άλλο πτυσσόμενο «Fan Edition» από τη Samsung, αλλά αυτή τη φορά, ένα clamshell: το υποτιθέμενο Galaxy Z Flip 6 FE.

Το SamMobile εντόπισε δύο φωτογραφίες από το X που αφορούν τα δύο επερχόμενα αναδιπλούμενα FE από τη Samsung.

Αυτά τα υποτιθέμενα ακουστικά ονομάζονται “Galaxy Z Fold FE” και “Galaxy Z Flip FE”. Το Flip FE φαίνεται να έχει 8 GB μνήμης RAM, 256 GB αποθηκευτικού χώρου και πιθανώς τσιπ Snapdragon 7-series.

Αν αυτό αποδειχτεί αλήθεια, θα ήταν έκπληξη, δεδομένου ότι πολλοί αναμένουν ένα chipset της σειράς 8, τουλάχιστον το Snapdragon 8 Gen 2.

Samsung Galaxy Z Fold FE, Samsung Galaxy Z Fold FE & Z Flip FE: Φήμες ότι δεν θα έχουν Snapdragon 8 Gen 3 αλλά υποδεέστερο chipset Samsung Galaxy Z Fold FE, Samsung Galaxy Z Fold FE & Z Flip FE: Φήμες ότι δεν θα έχουν Snapdragon 8 Gen 3 αλλά υποδεέστερο chipset

Ίσως πρόκειται για το νέο chipset Snapdragon 7+ Gen 3 της Qualcomm που υπόσχεται εξαιρετικές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή. Από πλευράς προδιαγραφών, ο Snapdragon 7+ Gen 3 διαθέτει έναν πυρήνα Prime Cortex-X4 (έως 2,8 GHz), τέσσερις Performance (2,6GHz) και τρεις πυρήνες Efficiency (1,9GHz). Επιπλέον, το chipset διαθέτει το μόντεμ Snapdragon X63 5G με υποστήριξη 3GPP Release 17 και το Spectra 18-bit Triple Cognitive ISP (έως 200MP).

Όσο για το υποτιθέμενο Galaxy Z Fold FE, αν κοιτάξετε προσεκτικά, το θολό screenshot δείχνει ότι το τηλέφωνο διαθέτει μια δευτερεύουσα επιλογή chipset που ξεκινά με “Exynos 23…” – δεν είναι ούτε το τσιπ Exynos 2200 ούτε το τσιπ Exynos 2400, αλλά πιθανώς το Exynos 2300 – ένα μυστηριώδες τσιπ που φέρεται να ακυρώθηκε το 2023.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.