Η πατέντα αναφέρει μία λωρίδα φωτών LED με διάφορα χρώματα, κάτω από ημιδιαφανές κάλυμμα, το οποίο μπορεί να προσφέρει ένα διακοσμητικό εφέ.
Το Galaxy Z Fold 2 είναι ήδη μία μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το Galaxy Fold, καθώς προσφέρει άνοιγμα σε περισσότερες θέσεις, μεγαλύτερες οθόνες μέσα και έξω, καλύτερη προστασία και τρομερές κάμερες. Αυτό που σίγουρα λείπει είναι η υποστήριξη S Pen, αν και ίσως το δούμε μελλοντικά.
Αυτό όμως που σκέφτεται η Samsung είναι κάτι που κανείς μας δεν σκέφτηκε. Η ιστοσελίδα Let’s Go Digital έφερε στο φως μία πατέντα της εταιρείας, με την ονομασία “Ηλεκτρονική συσκευή με δείκτη φωτός”. Στην κυριολεξία βλέπουμε ένα Galaxy Z Fold 2 με φωτισμό LED στο εξωτερικό hinge, το οποίο βέβαια μπορεί να είναι αρκετά χρηστικό, όπως στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί για ειδοποιήσεις.
Μάλιστα, η ιστοσελίδα έκανε και ένα render από την εν λόγω πατέντα, το οποίο φαίνεται αρκετά όμορφο. Η πατέντα αναφέρει μία λωρίδα φωτών LED με διάφορα χρώματα, κάτω από ημιδιαφανές κάλυμμα, το οποίο μπορεί να προσφέρει ένα διακοσμητικό εφέ. Εκτός όμως από ειδοποιήσεις σε διάφορα χρώματα, δύσκολα μπορούμε να βρούμε κάποια επιπλέον χρηστικότητα.
Η Xiaomi αποκάλυψε τις νέες λειτουργίες κάμερας του Xiaomi 18 Fold, με τριπλή κάμερα Leica και ειδικό εξωτερικό viewfinder 4:3, πριν την παρουσίαση στις 7 Σεπτεμβρίου.
Η TrendForce εκτιμά ότι το iPhone 18 Pro θα ξεκινά από 1.249-1.299 δολάρια, αύξηση έως 200 δολαρίων σε σχέση με πέρσι, λίγες μέρες πριν το Apple event στις 9 Σεπτεμβρίου.
Σχόλια