Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Εξαντλήθηκε για τρίτη φορά μέσα σε 6 λεπτά

Smartphones
Samsung Galaxy Z Fold Special Edition

Το Samsung Galaxy Z Fold Special Edition κυκλοφόρησε στα τέλη Οκτωβρίου και εξαντλήθηκε σε 10 λεπτά, ενώ η δεύτερη παρτίδα εξαντλήθηκε σε 5 λεπτά.

Τώρα η Samsung έβγαλε την τρίτη παρτίδα και πάλι όλες οι μονάδες αγοράστηκαν σε μόλις 6 λεπτά.

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η Samsung παρήγαγε μεγαλύτερη ποσότητα τηλεφώνων Z Fold Special για την τρίτη παρτίδα από τις δύο πρώτες, όπως αναφέρει η κορεατική έκδοση Newsis. Ωστόσο, ο αριθμός των μονάδων που υπήρχαν σε κάθε παρτίδα παραμένει μυστικός.

Η Special Edition είναι ακόμα διαθέσιμη μόνο στη Νότια Κορέα, αν και η κινεζική αγορά πήρε το Samsung W25, το οποίο είναι η Special Edition με ορισμένες αλλαγές, κυρίως στην εμφάνιση. Το W25 και το W25 Flip, το οποίο βασίζεται στο Galaxy Z Flip6 τέθηκαν σε προπαραγγελία στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα και θα κυκλοφορήσουν σε ανοιχτή πώληση στις 15 Νοεμβρίου.

Το Samsung Galaxy Z Fold Special Edition είναι πιο λεπτό (10,6 χλστ. διπλωμένο έναντι 12,1 χλστ.) από το Z Fold6 ενώ έχει μεγαλύτερες οθόνες (8,0” εσωτερική, 6,5” εξωτερική έναντι 7,6” εσωτερική, 6,3” εξωτερική). Φέρνει επίσης μια κύρια κάμερα 200MP και συνδεσιμότητα Wi-Fi 7, αλλά χάνει την υποστήριξη S Pen.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Samsung θα προσφέρει το Z Fold Special Edition σε άλλες αγορές και όσο πλησιάζει η κυκλοφορία του Z Fold7, αυτό το ενδεχόμενο γίνεται ολοένα και πιο απίθανο.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωναθαν Τσιακαρας

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition!!!! Κορυφή smartphone τι να λέμε τώρα…. Λογικό είναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ