Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 αποκτούν το One UI 4 στις ΗΠΑ

, Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 αποκτούν το One UI 4 στις ΗΠΑ

H σταθερή κυκλοφορία του OneUI 4 για τους χρήστες Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά, λόγω προβλημάτων, ουσιαστικά ανεστάλη για λίγο.

Η Samsung φαίνεται πως ξεκαθάρισε μια σειρά από σφάλματα και πως όλα είναι καλά τώρα. Έτσι, οι κάτοχοι των δύο foldable συσκευών στις ΗΠΑ λαμβάνουν τώρα τη νέα ενημέρωση.

Οι χρήστες στη Verizon φέρονται να είναι πρώτοι στη σειρά, ενώ όσοι βρίσκονται σε άλλα δίκτυα θα λάβουν την ενημέρωση αργότερα. Το Galaxy Z Fold3 λαμβάνει την έκδοση ενημέρωσης F926USQS1BUL6 ενώ το Z Flip3 φέρει το αναγνωριστικό F711USQS2BUL6. Οι νέες ενημερώσεις φέρνουν επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Δεκεμβρίου 2021.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.