Samsung Galaxy Z Fold4: Στο Geekbench με key specs

galaxy z fold4, Samsung Galaxy Z Fold4: Στο Geekbench με key specs

Το Samsung Galaxy Z Flip4, το οποίο αναμένουμε να κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Αυγούστου, εμφανίστηκε στο Geekbench τον περασμένο μήνα με Snapdragon 8+ Gen 1, Android 12 και 8GB RAM. Τώρα ήρθε η ώρα του Galaxy Z Fold4, επιβεβαιώνοντας βασικές προδιαγραφές.

Το Samsung Galaxy Z Fold4 που καταχωρήθηκε έχει την ονομασία μοντέλου SM-F936U, υποδηλώνοντας ότι είναι η έκδοση των ΗΠΑ. Η μονάδα τρέχει Android 12 και τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8+ Gen 1 με 12 GB RAM. Θυμίζουμε πως το Galaxy Fold3 είχε έρθει με μία μόνο επιλογή RAM 12 GB και το πιο πιθανό είναι να συμβεί το ίδιο και τώρα.

galaxy z fold4, Samsung Galaxy Z Fold4: Στο Geekbench με key specs

Ωστόσο, η Samsung αναμένεται να αυξήσει τη μέγιστη αποθήκευση από 512 GB στο Fold3 σε 1 TB στο Fold4. Ακόμα, λέγεται ότι θα είναι ελαφρύτερο από το Fold3, αλλά διαθέτει μπαταρία 4.400 mAh, όπως και το Fold3.

Σύμφωνα με τις φήμες που ακούγονται, η foldable οθόνη του Samsung Galaxy Fold4 θα έχει λιγότερο εμφανή πτυχή και θα φαίνεται πιο smooth από αυτή του Fold3.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Z Fold4 Samsung

Samsung One UI 5.1.1 beta 3: Κυκλοφόρησε σε επιλεγμένες συσκευές Galaxy

Η Samsung κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση beta του One UI 5.1.1, την τρίτη κατά σειρά, για τα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Tab S8.

Smartphones featured Galaxy Z Fold4 Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 4: Πήρε το One UI 5.1.1 beta με πολλά νέα χαρακτηριστικά

Η Samsung ξεκίνησε ένα πρόγραμμα beta για τo One UI 5.1.1 του Galaxy Z Fold 4 στη Νότια Κορέα και η πρώτη έκδοση έχει φτάσει στους χρήστες.

Smartphones Galaxy Z Flip4 Galaxy Z Fold4 Samsung Galaxy S22

One UI 5.1: Έρχεται ενημέρωση σε παλαιότερες ναυαρχίδες της Samsung

Ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα ενημέρωσης One UI 5.1 για παλαιότερες ναυαρχίδες της Samsung αποκαλύφθηκε από την καναδική εταιρεία MVNO Fido.

Smartphones Galaxy Z Fold4 Samsung

Samsung Galaxy Z Fold4: Παίρνει την τρίτη ενημέρωση One UI 5.0 beta

Το Samsung Galaxy Z Fold4, το οποίο έλαβε την πρώτη του ενημέρωση One UI 5.0 beta τον περασμένο μήνα, παίρνει τώρα την τρίτη One UI 5.0 beta.