Samsung Galaxy Z Fold5: Αποκαλύφθηκαν οι διαστάσεις

Samsung Galaxy Z Fold5, Samsung Galaxy Z Fold5: Αποκαλύφθηκαν οι διαστάσεις

Η εκδήλωση Unpacked για την παρουσίαση των Samsung Galaxy Z Fold5 και Z Flip5 φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί, νωρίτερα φέτος, στα τέλη Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα νέο σύνολο λεπτομερειών σχετικά με τις υποτιθέμενες διαστάσεις του πρώτος. Ο γνωστός tipster Ice Universe μοιράστηκε τις διαστάσεις του Galaxy Z Fold5, το οποίο θα έχει παρόμοιο αποτύπωμα με τον προκάτοχό του.

Το Z Fold5 θα έχει διαστάσεις 154,9 x 129,9 x 6,1 mm όταν θα είναι πλήρως ανοιχτό και 154,9 x 67,1 x 13,4 mm όταν είναι διπλωμένο. Η επερχόμενη συσκευή λέγεται ότι ζυγίζει 254 γραμμάρια, δηλαδή 9 γραμμάρια λιγότερο από το Z Fold4. Ο Ice επιβεβαίωσε επίσης ότι η οθόνη του καλύμματος διατηρήσει τις 6,2 ίντσες.

Σε σύγκριση με το Pixel Fold της Google, το Galaxy Z Fold 5 αναμένεται να είναι σημαντικά πιο ψηλό και στενό (τουλάχιστον όταν είναι διπλωμένο), καθώς και ελαφρώς πιο παχύ, σε συνολικό βάθος 13,4 mm. Μακράν η πιο σημαντική αλλαγή σχεδιασμού σε σύγκριση με το Z Fold 4 θα μπορούσε να είναι αυτός ο μεντεσές που δεν αφήνει κενά για τον οποίο έχουμε ακούσει τόσα πολλά τους τελευταίους μήνες.

Το Galaxy Z Fold 4 δεν διπλώνει “τέλεια”, αφήνοντας έναν κενό χώρο ανάμεσα στα δύο μισά της κύριας οθόνης του που η Samsung σχεδόν σίγουρα θα εξαλείψει στο Z Fold 5 , όχι μόνο μειώνοντας το ίδιο το πάχος του προϊόντος αλλά μειώνοντας τη μέτρηση σε έναν μόνο αριθμό αντί για ένα εύρος 14,2 – 15,8 mm.

Το Z Fold5 αναμένεται να έρθει σε χρώματα Μπεζ, Μαύρο και Ανοιχτό Μπλε σε επιλογές αποθήκευσης 256 GB, 512 GB και 1 TB.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας

Αδιάφορο τελείως.
Πραγματικά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος αναβάθμισης, βασικά ούτε καν λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου μοντέλου.

Κώστας Βλαχάκης

Ακόμα δεν το είδαμε, δεν μπορούμε να κρίνουμε τόσο εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.