Samsung Galaxy Z Fold5: Διέρρευσε το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης

samsung galaxy z fold5, Samsung Galaxy Z Fold5: Διέρρευσε το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης

Το Samsung Galaxy Z Fold4 που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Αύγουστο ήρθε με εξωτερική οθόνη 6,2 ίντσες και, σύμφωνα με τον αξιόπιστο tipster Ice Universe, το Galaxy Z Fold5 θα διατηρήσει το μέγεθος.

Ο Ice δεν αναφέρθηκε στην ανάλυση του πάνελ, επομένως μένει να δούμε αν θα είναι και αυτή ίδια ή αν θα αναβαθμιστεί.

Ακόμα, εκτός από την εξωτερική οθόνη των 6,2″, ο tipster υποστήριξε ότι γνωρίζει τις περισσότερες από τις προδιαγραφές των επερχόμενων foldables της Samsung, Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5, και πως ο σχεδιασμός τους έχει οριστικοποιηθεί και δεν θα αλλάξει.

Το φύλλο προδιαγραφών του Galaxy Z Fold5 δεν έχει ακόμη εμφανιστεί αλλά ένα δημοσίευμα από τον περασμένο μήνα ισχυρίστηκε ότι οι επιλογές αποθήκευσης του Fold5 θα είναι ίδιες με το Galaxy Z Fold4, δηλαδή 256 GB, 512 GB και 1 TB.

Το Fold5 φημολογείται επίσης ότι θα έρθει με νέο σχεδιασμό μεντεσέ προκειμένου να βελτιώσει το τσάκισμα της οθόνης. Ο νέος μεντεσές φέρεται, δε, να υποβάλλεται ήδη σε τελικές δοκιμές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.