Samsung Galaxy Z Fold5 και Flip5: Οι μπαταρίες θα είναι από την LG

samsung galaxy z fold5, Samsung Galaxy Z Fold5 και Flip5: Οι μπαταρίες θα είναι από την LG

Τα Samsung Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 θα φορούν μπαταρίες κατασκευασμένες από την LG Energy Solution, σύμφωνα με το The Elec. Aυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού οι κορεατική εταιρεία προμηθεύεται τις μπαταρίες για τα foldables της από την LG Energy Solution τα τελευταία τρία χρόνια.

Εκτός από την LG Energy Solution, η Samsung θα προμηθεύεται επίσης τις μπαταρίες για τα foldable smartphone του 2023 από τη Samsung SDI και την κινεζική Amperex Technology Limited (ATL), κάτι που θα την βοηθήσει να αποφύγει τυχόν καθυστερήσεις που ενδέχεται να προκύψουν λόγω προβλημάτων με την αλυσίδα εφοδιασμού των μπαταριών.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι το κόστος μιας μπαταρίας αναμένεται να είναι περίπου 10-15 $ και δεδομένου ότι τα Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 θα χρησιμοποιούν δύο κυψέλες λόγω του αναδιπλούμενου σχεδιασμού τους, το συνολικό κόστος των μπαταριών θα είναι έως και 30 $ ανά smartphone.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.