Samsung Galaxy Z Fold6 & Z Flip6: Νέες φήμες για την τιμή τους

Samsung, Samsung Galaxy Z Fold6 & Z Flip6: Νέες φήμες για την τιμή τους

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα ότι θα παρουσιάσει τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6 στις 10 Ιουλίου στο Παρίσι.

Πρόσφατα είδαμε κάποιες φημολογούμενες ευρωπαϊκές τιμές για το Galaxy Z Flip6 και σήμερα μια νέα φήμη αναφέρει πολύ παρόμοια νούμερα: 1.330 € για το μοντέλο με 256 GB αποθηκευτικού χώρου και 1.450 € για το μοντέλο με 512 GB.

Και τα δύο λέγεται ότι έχουν 12 GB RAM. Έτσι, το Flip6 θα είναι πάνω από 100 ευρώ πιο ακριβό από ό,τι ο προκάτοχός του στην κυκλοφορία.

Το νέο leak μας φέρνει επίσης υποτιθέμενη ευρωπαϊκή τιμολόγηση για το Galaxy Z Fold6 και δεν είναι πολύ ευχάριστη. Το αναδιπλούμενο λέγεται ότι ξεκινά από τα 2.200 € με 256 GB αποθηκευτικού χώρου, στη συνέχεια φτάνει στα 2.330 € εάν θέλετε 512 GB και στα 2.580 € με 1 TB.

Όπως και το Flip6, όλες οι εκδόσεις Fold6 φημολογείται τώρα ότι διαθέτουν 12 GB μνήμης RAM. Εάν αυτές οι τιμές γίνουν πραγματικότητα, θα σημαίνει περίπου μια αύξηση 300 ευρώ από την τιμή κυκλοφορίας του Galaxy Z Fold5 πέρυσι στην Ευρώπη.

Το Fold6 φέρεται να προσφέρεται σε Silver, Pink και Navy χρωματισμούς, ενώ το Flip6 σε Blue, Mint και Silver Shadow. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν περισσότερα χρώματα που θα προσφέρονται σε άλλα μέρη του κόσμου.

Samsung, Samsung Galaxy Z Fold6 & Z Flip6: Νέες φήμες για την τιμή τους

Το Galaxy Z Flip6 αναμένεται να έρθει με εσωτερική οθόνη 6,7 ιντσών 120 Hz με μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nit, εξωτερική οθόνη 3,4 ιντσών, Snapdragon 8 Gen 3 SoC, κύρια κάμερα 50 MP, 12 MP ultrawide, 10 MP selfie και μπαταρία 4.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 25 W.

Το Fold6 θα έχει το ίδιο chipset, μια αναδιπλούμενη οθόνη 7,6″ 120 Hz, ένα σύστημα τριπλής πίσω κάμερας (50 MP + 12 MP + 10 MP), μια κάμερα selfie με εξωτερική οθόνη 10 MP, μια κάμερα κάτω από την οθόνη 4 MP και μπαταρία 4.400 mAh με υποστήριξη για φόρτιση 25W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Unpacked: Διέρρευσαν εικόνες όλων των συσκευών που θα παρουσιαστούν

Ο Evan Blass (@evleaks) μοιράστηκε μια σειρά εικόνων που φαίνονται επίσημες για τις συσκευές που αναμένονται στο Galaxy Unpacked.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Tέλος ο ορθογώνιος σχηματισμός – Επανέρχονται οι στρογγυλεμένες γωνίες

Το Galaxy S24 Ultra της Samsung έχει μια αρκετά εντυπωσιακή σχεδίαση με το πολύ ορθογώνιο σχήμα του και τις μη στρογγυλεμένες γωνίες.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 & Z Flip6: Επίσημες εικόνες με τις θήκες επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

H Samsung θα ανακοινώσει τα νέα της αναδιπλούμενα, τα Galaxy Z Flip6 και Galaxy Z Fold6 , στις 10 Ιουλίου στην εκδήλωση Unpacked.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Unpacked: Επίσημα στις 10 Ιουλίου

Η Samsung επιβεβαίωσε επίσημα ότι η επόμενη εκδήλωσή της Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Ιουλίου.