Samsung Galaxy Z Fold6: Εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν απογοητευτικά bezels

Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Z Fold6: Εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν απογοητευτικά bezels

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί ένα μόνο μοντέλο Galaxy Z Fold6 στην επερχόμενη εκδήλωσή Unpacked τον Ιούλιο.

Ένα νέο teaser από τον διάσημο leaker Ice Universe δείχνει την εξωτερική οθόνη του Fold6 με bezels στις γωνίες που απογοητεύουν με το πάχος τους. Η οθόνη αναμένεται να είναι στις 6,3 ίντσες και η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή της θα είναι η φημολογούμενη αναλογία διαστάσεων 22:9.

Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Z Fold6: Εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν απογοητευτικά bezels

Η φαρδύτερη οθόνη θα πρέπει να είναι πιο εύκολη στην πληκτρολόγηση και λιγότερο δυσκίνητη από τις ψηλές και στενές οθόνες των Folds προηγούμενης γενιάς. Το Z Fold6 αναμένεται να έρθει με το chipset Snapdragon 8 Gen 3, μια μικρότερη πτυχή στην κύρια οθόνη του χάρη στο εξαιρετικά λεπτό τζαμάκι (UTG) και τις ίδιες κάμερες με το Z Fold5 – κύρια 50MP (ISOCELL GN3), 10MP 3x τηλεφακό και 12MP ultrawide.

Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Z Fold6: Εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν απογοητευτικά bezels

Το Z Fold6 Slim ή Ultra (η ονομασία είναι TBD) φέρεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2025 με τη σειρά Galaxy S25 και θα προσφέρει μια κύρια κάμερα ISOCELL HP2 200MP και ακόμη πιο εντυπωσιακές προδιαγραφές.

Σε άλλα νέα, η ευρωπαϊκή μονάδα του Z Fold6 (SM-F956B) έκανε ένα πέρασμα από το Geekbench και αποκάλυψε ότι φοράει τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3, όπως και το μοντέλο για τις ΗΠΑ. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν θα υπάρξει μοίρασμα Snapdragon και Exynos μεταξύ των αγορών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Οκ, κανένα πρόβλημα… θα το δω απο κοντά όταν βγεί και θα περιμένω ένα εξάμηνο να σιγουρευτώ οτι η οθόνη δεν διαλύεται αν το χρησιμοποιείς και δεν το έχεις απλά να το καμαρώνεις. Αντώνη, και το S23U τον ίδιο σένσορα δεν φοράει (HP2) στην κύρια κάμερα ή κάνω λάθος;

Sonyman

Αντώνη, ας κάνουμε λίγη κουβέντα πάνω σε αυτό, αν θέλεις. Αυτό που έγραψα (με μια μια δόση υπερβολής, είναι αλήθεια),είναι ότι όλα τα αναδιπλούμενα κινητά, δεν μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος με τον ίδιο τρόπο όπως ένα συμβατικό candybar τύπου συσκευή, για πολλούς λόγους, ο πιό σοβαρός είναι ότι πιθανότατα η ΠΡΩΤΗ άσχημη πτώση θα δημιουργήσει σοβαρή -εκτός εγγύησης- ζημιά. Επίσης όπως έγραψε και ο Γιώργος και κάτι που είδα σε πρώτο χέρι απο τις δύο συσκευες που έχω στην οικογένεια,εκτός του ότι η οθόνη είναι πολύ ευαίσθητη και μπορεί να πάθει εύκολα ζημιά απο αιχμηρό αντικείμενο, υπάρχει φυσικά και το γνωστό θέμα με την ζελατίνα που θέλει αντικατάσταση κάθε λίγους μήνες. Όσοι επέλεξαν την χρήση χωρίς ζελατίνα, το έκλαψαν αργότερα. Ναι, σαν χομπίστας τεχνολογίας γουστάρω τα αναδιπλούμενα πολύ αλλά θα είναι (για τις δικές μου ανάγκες) αν επιλέξω να πάρω ένα, για πολύ συγκεριμένη χρήση λόγω και της σχετικά περιορισμένης αυτονομίας που έχουν όλα επίσης. Θα ήθελα να ακούσω και την δική σου γνώμη πάνω στο θέμα.

Last edited 3 μήνες πριν by Sonyman
Sonyman

Είναι όντως μεγάλο και ακριβό ρίσκο.. Θα πάρω το Flip 6 στην γυναίκα, δεν συζητάει οτιδήποτε άλλο και να σκεφτείς ότι είχε το note 20 πρίν το Flip 4 … αλλά ισως και εσύ να μην χρειαστείς να περιμένεις πολλές γενιές, μια-δύο ίσως.. και εγώ θα περιμένω να δω πότε θα χρησιμοποιήσουν τον νέο τύπο οθόνης που ανακοινώσανε, θα είναι πιο ανθεκτικός και μαλλον δεν θα χρειάζεται την “καταραμένη” ζελατίνα.. με τίποτα δεν παίρνω κάτι για μένα με το τύπο αναδιπλούμενης οθόνης που έχουν όλα τώρα..

Γιώργος

Καλό το κινητό αλλά μέχρι να λύσει τα προβλήματα με την οθόνη (στο κέντρο στην τσάκιση) δε θα το ξαναπάρω. Το Fold 4 σε 1.5 χρόνο στάλθηκε 3 φορές (εγγυηση) στην αντιπροσωπεία για αλλαγή μεμβράνης… και κατέληξα να πάρω άλλο κινητό και αυτό να το έχω μόνο για ΣΚ

leanton

Εγώ βλέπω μια χαρά συμμετρικά bezels και μικρότερο μεντεσέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung One UI

Samsung One UI 6.1.1.: Έρχεται σε παλαιότερες συσκευές Galaxy την επόμενη εβδομάδα

Μετά την κυκλοφορία του One UI 6.1.1. στο Galaxy S24, η Samsung ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές την επόμενη εβδομάδα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Gear featured Honor IFA 2024

Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.