Samsung Galaxy Z Fold6 Slim: Αυτά είναι τα specs της κάμερας – Πότε θα κυκλοφορήσει σε Ν. Κορέα και ποια η τιμή του

Samsung Galaxy Z Fold6 Slim, Samsung Galaxy Z Fold6 Slim: Αυτά είναι τα specs της κάμερας – Πότε θα κυκλοφορήσει σε Ν. Κορέα και ποια η τιμή του

To Samsung Galaxy Z Fold6 Slim, για το οποίο ακούγονται φήμες εδώ και αρκετό καιρό, θα διαθέτει κάμερα selfie 10MP στην εξωτερική οθόνη και κάμερα ultrawide 12MP στο πίσω μέρος, αναφέρει το GalaxyClub.

Aυτές οι προδιαγραφές είναι ίδιες με αυτές του Galaxy Z Fold6. Ωστόσο, η δημοσίευση ισχυρίζεται ότι σε αντίθεση με την κάμερα selfie κάτω από την οθόνη των 4MP στο Fold6, το Fold6 Slim – με ονομασία μοντέλου SM-F958N και κωδικό όνομα Q6A – μπορεί να διαθέτει μονάδα κάτω από την οθόνη 5MP.

Η Samsung δεν έχει μιλήσει καθόλου για το Galaxy Z Fold6 Slim, αλλά η The Chosun Daily αναφέρει ότι το αναδιπλούμενο smartphone θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα «στις 25 Σεπτεμβρίου». Θα βγει σε μαύρο χρώμα και θα κοστίσει περίπου 2,8 εκατομμύρια KRW (2.090 $).

Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το Samsung Galaxy Z Fold6 Slim θα έχει πάχος 10 mm, το οποίο είναι 2,1 mm πιο λεπτό από το Fold6. Ωστόσο, παρόλα αυτά, θα έχει μεγαλύτερες οθόνες. Η εξωτερική οθόνη λέγεται ότι έχει διαγώνιο 6,5″ (έναντι 6,3″), ενώ η αναδιπλούμενη οθόνη θα έχει διαγώνιο 8″ (έναντι 7,6″).

Για να επιτύχει αυτόν τον πιο λεπτό σχεδιασμό, η Samsung φέρεται να απέρριψε την υποστήριξη S Pen από το Fold6 Slim αφαιρώντας το φιλμ 0,3 mm που απαιτείται για τη λειτουργικότητα της γραφίδας. Έχει επίσης συνεργαστεί με τη Samsung Electro-Mechanics και τη Samsung Display για να μειώσει το πάχος και το μέγεθος εξαρτημάτων όπως η οθόνη και η μονάδα κάμερας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Πήρε πιστοποίηση για υποστήριξη δορυφορικής συνδεσιμότητας

Το Galaxy S25 Ultra της Samsung εμφανίστηκε σε ορισμένα renders χθες και τώρα έχει εντοπιστεί στη βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C.

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G: Render αποκαλύπτει το σχεδιασμό του

Το Samsung Galaxy A16 5G φημολογείται ότι θα φτάσει τον Δεκέμβριο και ένα render που διέρρευσε αποκαλύπτει πώς θα μοιάζει.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.